Home Mozaik Udala se za 43 godine starijeg čovjeka, a onda je sve zabrljala:...

Udala se za 43 godine starijeg čovjeka, a onda je sve zabrljala: ni njegova djeca joj ne vjeruju, a ona ga voli zbog toga

204
0

Razlika u godinama i financijska situacija glavni su razlozi brojnih prozivki s kojima se svakodnevno suočavaju. Par s razlikom od 43 godine vjenčao se unatoč oštrim kritikama i želi dokazati da ljubav pobjeđuje.

Čak i sedmero milijarderove djece sumnja u namjere lijepe manekenke i kritizira njihovu vezu. Svi su uvjereni da Elinu zanima samo bogatstvo. Unatoč tome, Elina redovito objavljuje fotografije s milijarderom i piše da je on ljubav njezina života. Tijekom intervjua za jedan časopis, nakon njihovog vjenčanja, Elina je opisala njihovu ljubav.

“Mnogi nas kritiziraju na društvenim mrežama, ne znajući koliko su naši osjećaji čisti. Osim toga, ja imam ‘staru dušu’, a on ‘mladu’. Od nas dvojice Eduardo ima više energije i teško ga je pratiti ,” rekla je. model. Eduardo hvali i svoju suprugu koja je argentinska manekenka. Divi se njezinoj energiji i tome kako živi život punim plućima dok se suočava s fizičkim, mentalnim i emocionalnim izazovima.

Zahvaljujući svom radu proputovala je pola svijeta – od Kine do Japana i sada živi svoj san. Elina se godinama bavi manekenstvom i zarađuje mnogo novca. Milijarder jasno daje do znanja da je ponosan na uspjehe svoje supruge i da je podržava u svim njezinim nastojanjima. Par se navodno upoznao u Eduardovom muzeju i vjenčao devet mjeseci kasnije na raskošnoj ceremoniji.

Previous articleBila je najpoznatija beba 90-ih, a sad je objavila sliku nakon 20 godina: je li to stvarno ona?
Next articleBuzara s okusom kanalizacije: ne jedite ove dagnje

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here