Home Mozaik Uf! Par javno objavio što radi, razapeli ih na društvenim mrežama! (VIDEO)

Uf! Par javno objavio što radi, razapeli ih na društvenim mrežama! (VIDEO)

260
0

Navike koje njeguju drugi smatraju “kontroverznim”.

“Dobili smo negativnu reakciju na više videa koje smo objavili o nekim stvarima koje smo spomenuli da radimo”, rekla je supruga Jaden McGraw za Fox News, objašnjavajući da se navike koje ona i njezin suprug njeguju drugima čine pretjeranima.

Tri pravila izazvala su buru

Prvo, međusobno dijele svoju lokaciju uživo “24/7”. Drugo, dijele sve lozinke i “nemaju tajni”. Treće, podijelili su da je u njihovom braku zabranjeno “druženje samo sa suprotnim spolom”.

Jedan korisnik TikToka komentirao je: “Koliko često svi provjeravate ove stvari? Stalno provjeravanje zvuči kao pitanje povjerenja.” Drugi je komentirao: “Recite mi da ne vjerujete jedno drugome, a da mi to ne kažete…” Treći je odgovorio: “Skoro si me uvjerio! Nije me briga s kim se moj muž druži … jer mu vjerujem.”

@jadenandandy Did not realize these would cause such a fuss on tiktok 😂😂 #couples #marriage #dating #relationship #relationshipgoals #couplesgoals #marriedlife #music #viral #us ♬ Come Here Come Here Com Here – SNC

Međutim, par tvrdi da su se te smjernice za njih pokazale učinkovitima. “To su stvari oko kojih smo se složili u našem odnosu tijekom vremena i iz iskustva”, rekao je Jaden. “Nikada zapravo nismo sjeli i smislili pravila, ali čini se da su ljudi to tako protumačili.” Dodala je: “To su samo stvari koje nam odgovaraju u našoj trenutnoj životnoj fazi i bili smo šokirani kada smo vidjeli koliko su kontroverzne!”

Previous articleNapadaju mozak i leđnu moždinu, mogu vas ubiti: Ako ih vidite u kući, odmah bježite! (VIDEO)
Next articleApokalipsa na istoku PGŽ: Nezapamćene poplave u Novom Vinodolskom i na Krku (VIDEO/FOTO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here