Home Vijesti Uhićen navijač PAO-a s tjeralice. ‘Snimljen je, vodio je Boyse do navijača...

Uhićen navijač PAO-a s tjeralice. ‘Snimljen je, vodio je Boyse do navijača AEK-a’

374
0

Danas je u Grčkoj uhićen navijač Panathinaikosa za kojim je bila raspisana tjeralica zbog nereda u kojima je ubijen navijač AEK-a. Kako javljaju grčki mediji, uhićeni navijač odavno je poznat policiji po huliganstvu i sudjelovanju u tučnjavama. 25-godišnji huligan snimljen je nadzornim kamerama na dan nereda, a snimke prikazuju kako, tvrde grčki mediji, vodi Bad Blue Boyse do mjesta na kojem su se sukobili s navijačima AEK-a.

Grčki mediji navode kako je u tijeku pretres njegove kuće, u kojoj je i uhićen.

Iznose novu informaciju te sada tvrde da je nalog za uhićenjem raspisan za navijačem Panathinaikosa, koji je od ranije jako dobro poznat policiji zbog sudjelovanja u navijačkim neredima. Riječ je o 25-godišnjaku koji ima podosta debeo dosje u Grčkoj, a za kojim je sada raspisana tjeralica nakon što je preko snimki nadzornih kamera utvrđeno da je sudjelovao u tučnjavi 7. kolovoza.

Grci pišu da je taj isti 25-godišnjak ranije ranjen ispred Žalbenog suda tijekom incidenta na suđenju za obiteljsko nasilje u Ilionu, gdje je bio svjedok. Prema informacijama koje ima taj isti grčki portal, 25-godišnjak je navodno odveo Bad Blue Boyse do mjesta gdje su se sukobili s navijačima AEK-a.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here