Home Vijesti Uhvaćen mladić koji je na Krku krao janjce i piće

Uhvaćen mladić koji je na Krku krao janjce i piće

120
0
lisi

Krčka policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje više kaznenih djela iz domene imovinskog kriminaliteta.

Riječ je o počinitelju kojeg se sumnjiči da je tijekom 27./28. prosinca provalio u ugostiteljski objekt na području Omišlja, iz kojeg je otuđio različita alkoholna pića u vrijednosti najmanje 200 eura. Istoga dana je s privatnog gospodarstva u blizini Omišlja otuđio i pet janjaca, čime je vlasnika ovom krađom oštetio za oko 400 eura.

“Sumnjiči se i za četiri teške krađe provaljivanjem u pokušaju koje je počinio u novogodišnjoj noći u Omišlju gdje je oštetio četiri osobna vozila, a iz njih ništa nije otuđio. Materijalna šteta cijeni se na najmanje 1320 eura.

Tijekom kriminalističkog istraživanja je utvrđeno da je u veljači, kolovozu i prosincu prošle godine uz navedena kaznena djela počinio i sedam kaznenih djela neovlaštena uporaba tuđe pokretne stvari na području Omišlja i Dobrinja od kojih su četiri u pokušaju. Naime, koristio se s mopedom i s dva osobna vozila hrvatskih državljana, a s jednim osobnim vozilom je u Dobrinju izazvao i prometnu nesreću te se udaljio s mjesta događaja bez da je isto prijavio vlasniku vozila i policiji”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Zbog osnovane sumnje u počinjenje spomenutih kaznenih djela, 26-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu. Inače, za 26-godišnjakom je bila raspisana potraga ne samo Policijske postaje Krk već i Policijske postaje Ogulin i Policijske postaje Vukovar zbog počinjenja drugih kaznenih djela te će biti prepraćen na područje Osječko-baranjske županije zbog provedbe daljnjeg kriminalističkog istraživanja.

Previous articleVIDEO: Doček Nove godine na ruskoj televiziji izgledao je nadrealno čak i za Putinove standarde
Next articleDječak u Vijetnamu dva dana zarobljen u šahtu, spasioci ne mogu doći do njega

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here