Home Najnovije Ukrao maskare i provalio u vozilo

Ukrao maskare i provalio u vozilo

864
0

Vrlo brzo opatijski policajci pronašli su 26-godišnjeg Riječanina koji je dana 24. veljače počinio razbojničku krađu u trgovini u Ulici maršala Tita u Opatiji. Podsjećamo kako ga je oko 12,15 sati u krađi kozmetičkih proizvoda u trgovini zatekla prodavačica, koja ga je u tome pokušala spriječiti. Međutim, uspio se otrgnuti, te zajedno s ukradenim predmetima pobjegao. Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je iz trgovine otuđio oko 20 maskara marke Maxfactor. Otuđene maskare potom je prodao na riječkoj tržnici. Vlasnik trgovine, tvrtka iz Zagreba je oštećena za oko 2 000 kuna.

Isto tako je utvrđeno kako je u srpnju prošle godine provalio u osobno vozilo marke Chreysler, stranih registarskih oznaka, a u vlasništvu 41-godišnjeg Riječanina. Iz vozila, koje je bilo parkirano na području Preluka, otuđio je mobitel, novčanik, bankovne kartice, osobne isprave i oko 1 200 kuna.

Zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo razbojničke krađe i kazneno djelo teške krađe, 26-godišnji Riječanin kazneno je prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu redovnim putem. (PUPG/RD)

Previous articleŽupanija ulaže u obnovu Platka
Next articleNovi vrtić na Srdočima do početka iduće školske godine

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here