Home Mozaik Umro jedan od najomiljenijih YouTubera, imao je 23 godine: ‘Zdravo svima, Technoblade...

Umro jedan od najomiljenijih YouTubera, imao je 23 godine: ‘Zdravo svima, Technoblade ovdje. Ako ovo gledate, ja sam mrtav‘ (VIDEO)

425
0

Technoblade, slavni YouTuber najpoznatiji po igranju Minecrafta, preminuo je u dobi od 23 godine, potvrdila je njegova obitelj u emotivnom oproštajnom videu objavljenom u njegovo ime, piše BBC.

U videu koji je naslovljen ‘So long nerds’, koji od jučer ima 37 milijuna pregleda, pojavljuje se i njegov otac koji ga naziva ‘najnevjerojatnijim djetetom koje netko može poželjeti’.

Oproštajna poruka, napisana nekoliko sati prije njegove smrti, a u videu ju je pročitao njegov otac, počinje riječima: ‘Zdravo svima, Technoblade ovdje. Ako ovo gledate. Ja sam mrtav.’

Zatim otkriva da je njegovo pravo ime zapravo Alex, prisjećajući se vremena kada je gledatelje uvjerio da se zove Dave.

‘Hvala svima što podržavate moj sadržaj tijekom godina’, nastavio je. ‘Kad bih imao još stotinu života, mislim da bih svaki put ponovno izabrao biti Technoblade jer su to bile najsretnije godine mog života’.

Prošle godine, Technoblade je otkrio obožavateljima da mu je dijagnosticiran rak.

YouTube zvijezda, koja je osvojila turnire u Minecraftu kao i legije obožavatelja koji su na duhovit način pričali o svom životu dok je igrao igru, objasnio je u videu za prikupljanje sredstava oboljelima od raka objavljenom u veljači da je bio podvrgnut kemoterapiji, terapiji zračenjem i operaciji spašavanja udova nakon što je dobio bolni tumor na desnoj ruci.

Umro je od sarkoma, rijetkog raka kostiju i mekog tkiva.

Obožavatelji odali počast

Otkrio je svoju dijagnozu u kolovozu 2021., objašnjavajući da je isprva mislio da je bol koju osjeća posljedica ponavljajućeg stresa zbog pretjeranog igranja igara. Nakon što mu je ruka natekla, otišao je u bolnicu i kasnije mu je dijagnosticiran rak.

Malo se zna o Technobladeu, koji je do kraja tajio svoj pravi identitet. Ali njegov online avatar bila je slika okrunjene svinje.

Na svom YouTube kanalu, gdje ga prati gotovo 11 milijuna ljudi, jednom je prilikom otkrio: ‘Previše igram video igrice. Možda nisam najbolji, ali imam vruće laktove’.

Previous articlePovremeni Vatreni donio tešku odluku:‘U Rusiji sam se dobro osjećao ali morao sam otići zbog obitelji‘
Next articleBodybuilder koji je oženio seks lutku, priznao da ju je prevario dok je bila na popravku

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here