Home Vijesti Unakažena žena nije pobjegla iz bolnice, Majku mjesec dana pritvora

Unakažena žena nije pobjegla iz bolnice, Majku mjesec dana pritvora

268
6

Unatoč medijskim spekulacijama da je mlada žena I. K. (28), kojoj je prije četiri dana Mario Majk Mažuran nožem unakazio lice, pobjegla s Odjela maksilofacijalne kirurgije sušačke bolnice, čini se da je bolnicu napustila redovnim putem – Jučer ujutro normalno je otpuštena iz bolnice. Vidio sam da neki novinari pišu da je pobjegla, no to nije istina. Imala je više rezne rane po licu, koje smo precizno sašili i pokrili flasterima te njezin boravak na našem odjelu više nije bio potreban’, izjavio je za tportal zamjenik šefice Odjela maksilofacijalne kirurgije, profesor Robert Cerović.

U međuvremenu, riječki sud je odlučio otvoriti istragu i Mariu Majku Mažuranu produžiti pritvor u kojem će ostati još mjesec dana.

Previous articleNa Trsatu pronađena vaza s marihuanom
Next articleOtkazan koncert Kirila Džajkovskog

6 COMMENTS

 1. Majk je zaista legenda ovoga grada, kao što neki kažu, nikad okrunjeni kralj asfalta grada na Rječini.
  Ne branim ga , ovo je zaista podlo , podmuklo i u njegovom stilu…nema suprotnog veznika tj.ali, iako, premda , međutim..
  Podnio se kao pravi “vigliaco”-divljak…valjda zato jer je shvatio da mu je vrijeme iscurilo.
  Takvih kao on više nema , Bole je mrtav , Njoko je nestao u Narniji..neki novi dečki “klinci” su osvojili ovaj grad, fakina kao iz Cuculićevih romana poput”Ljeto sa tetom Doris” ili “Fijumanke”jednostavno više nema jer su druga vremena.
  Ne pomaže niti pjesma Nevie Rigutto o “Fiume nel mio cuor”..nitko se više ne boji” Čiita Veča”-tj. starog grada , Mlake , uspona Buonarotti.
  Malo je nas ortodoksnih Riječana koji su imali prilike živjeti na kraju toga vala koji je prelazio iz kraja 60-tih pa do sredine 80-tih kada je ovaj grad živio punim plućima u ekonomskom , ali i u tom “uličnom” smislu.
  Zbog Majka, Boleta, Milinovića, braće Karas i inih čak su nas se bojali” bre” oni iz Beograda kad bi došli tu.
  Možda je Majk sam želio da završi ovako , kad ga carabinieri nisu uspijeli privest zbog brojnih pljački i šana , na kraju je završio
  u prdekani zbog jedne, za njega banalne , stvari…ali ja kažem neka je !
  Takvi nasilnici i”sileđije” na kraju ipak sami znaju gde im je mjesto…u ćuzi , nikako među ljudima koji žive svoj život normalno.
  Na kraju bih rekao da se tada na neki način znao red i hijerarhija čim biš izišao na asfalt , tj. noćni život, tu su vladali ljudi poput njega, sive eminencije koje su klopale u “Bevandi” od jutra do mraka kada su današnji top političari ili bili djeca ili su nosili
  odjelca iz NAME ili naoćalice sa dijoptrijom iz Getaldusa.
  Milicija je onda tabala puno jače nego ova danas , ali kriminala je bilo puno manje , koliko god to nekima bilo čudno.
  Kako god , Majk je završio svoju karijeru, osim ove nesretnice, njega se više ne boji nitko, a urbana Rijeka je našla neki svoj 2. put.

 2. da, mozda moze zvucit naivno, ali bilo je manje nasilnog kriminala, mada su svi i karasi i majk bili divljaci. ali su imali nekog respekta za one koji su iz kvarta izasli preko skola ili faksa. a majk, on je vec unutra umro pre dpar godina, kad je kod kazalista izgubio sina i bivsu zenu. ne pokusavam nikako opravdavati njegov kriminal, ali tip nije bio ovako nasilan prije. mozda ce netko uspijeti staviti u rijeci cijelu osobu majka mazurana jedanut, bolje od mene, jer pravo govori cobi, kriminalci ali bilo je u njimai neceg ljudskog sto danas nema cak ni u nekim 100% postenim osobama.

  cobi, tocno, jednom je RI bila urbana sredina u duhovnom smislu, znali sm da smo gradjani. mozda i zbog toga sto su majk i takvi okolo hodali, ne znam, bilo je masu ostalog oko toga. benti, na sta smo spali da se majka mazurana moram sjetit kao fol polu pozitivne licnosti – u svakom slucaju, jadna mala, nadam se da ce s eoporavit i nac forcu nastavit i nadam se bez majka. ali eto jadno da takav tip zavrsi u via romi zbog ovakve svinjarije a ne zbog par ostalih radnji o kojima i danas mal stariji rijecani dobro znaju i prepricavaju. a cak i neki policijot se prisjeti nekih sa osmijehom.

 3. Mene uopće ne zanima tko je ni što je taj Majk, jedino bitno su njegova djela, a za ovo što je on učinio zaista nema isprike. Takve poput njega treba poslat u zatvor i da gradi kuće ili slično, pa da bar bude koristtan državi.

 4. Evo napokon lokal patriotske priče oko koje mi lokalpatrioti imamo konsenzus. Majk pederčina.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here