Home Mozaik Unatoč apelima kriznog stožera, mnogi Riječani izašli na zrak!

Unatoč apelima kriznog stožera, mnogi Riječani izašli na zrak!

14750
1

Unatoč apelima Nacionalnog stožera za borbu protiv koronavirusa da se ne izlazi iz svojih domova, teško je odoljeti lijepom vremenu pa su mnogi Riječani danas, barem nakratko, otišli u šetnju. Naši sugrađani su u osobito nezgodnoj situaciji s obzirom da bez propusnice ne smiju napuštati granice grada, a na području grada Rijeke je vrlo malo većih zelenih površina na kojima se mogu dosljedno primijeniti mjere socijalnog distanciranja. Veći broj građana danas se odlučio na šetnju Velim Vrhom ili najvišom točkom našeg grada. Problem je u činjenici da se radilo i o većim grupama ljudi što nije u skladu sa striktnim uputama Kriznog stožera.

Meteorolozi su za naredni period najavili još toplije vrijeme što će mnoge dovesti u nova iskušenja. Još jednom, upozoravamo sve Riječane da se što je više moguće drže pravila koja u našoj regiji daju rezultate. Izdržimo još malo pa ćemo imati cijelo ljeto bez karantene!

1 COMMENT

  1. Sveobuhvatni ekonomski kolaps! Kriza će nastaviti sa rastom! Hoćete li recept za izlazak iz najvećeg ekonomskog kolapsasvih vremena?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here