Home Mozaik Upoznali su se kad je radila kao recepcionarka u hotelu: ‘Radim sa...

Upoznali su se kad je radila kao recepcionarka u hotelu: ‘Radim sa svojim ljubavnikom i njegovom ženom, život mi je postao pakao’

84
0

Jedna mlada žena je svoju bolju polovicu pronašla u zauzetom starijem muškarcu.

Nakon nekog vremena, njihova veza je naišla na probleme, a ona je odlučila potražiti savjet stručnjakinje: “Moj život je postao pakao otkako je žena mog ljubavnika saznala za našu aferu. Svi radimo zajedno i moglo bi se blago reći da su stvari postale neugodne.”

“Ja imam 32 godine, on 46, a njegova žena 42. Naša afera počela je prije dvije godine kada sam počela raditi kao recepcionerka u novom hotelu. On je bio voditelj odjela, tako da smo se dosta brzo upoznali. Iako me privlačio, nisam o tome razmišljala jer sam znala da je oženjen za jednu od voditeljica bara”, objasnila je savjetnici za muško-ženske odnose.

Zatim je dodala kako se sve odigralo: “Sve se promijenilo one noći kad smo išli s posla. Njegova žena je morala ostati kod kuće kako bi im čuvala djecu. Koketirao je sa mnom cijelu noć i dodirivao mi ruke u svakoj prilici. Nakon previše pića dijelili smo taksi kući i nismo mogli odoljeti jedno drugome. Od tada pa nadalje nismo mogli držati ruke podalje jedno od drugoga i proveli smo posljednje dvije godine skrivajući se.”

“Bili smo oprezni, ali njegova žena je ipak saznala. Očekivala sam da će prekinuti svoj brak tada, ali umjesto toga on je prekinuo sa mnom i rekao da će to ‘riješiti’. Nakon toga me je blokirao i od tada je tako grub prema meni, odbija me čak pogledati u oči”, ispričala je.

Dogodio se i neočekivan rasplet: “Da stvar bude gora, njegova žena je počela širiti ružne glasine o meni među osobljem. Strah me je otići na posao i čuti šaputanje u hodniku. Znam da je sve ovo moja krivnja, ali osjećam se bespomoćno i ne znam što učiniti.”

Savjetnica Sally joj je odgovorila: “S vremenom ćeš vidjeti da je prekid ove veze najbolja stvar za vas oboje. Nažalost, ovakvi muškarci rijetko ostavljaju svoje žene. Što je afera dulje trajala, dulje bi te zadržavao. Ponašao se prema tebi kao prema predmetu, a ti vrijediš više od toga.”

“Blokiranje i grubost je sigurno nevjerojatno bolno, ali nadamo se da će te uvjeriti da ti je daleko bolje bez ovog čovjeka. Za tango je potrebno dvoje i oboje ste odgovorni za svoje postupke. Ako se nastavi, razgovarajte s nekom nadređenom osobom na poslu koja ti može pomoći neutralizirati situaciju”, savjetovala joj je, piše The Sun.

Previous articleIvković: Petković, Drmić i Topić nisu Dinamu ništa donijeli, no Topić je mlad igrač
Next articleStudio HNL: ‘Pajač oštetio Istru, i da hoću ne mogu ga braniti’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here