Home Mozaik Uvijek vodim ljubav na prvom spoju, kad muškarci čuju zašto, neki su...

Uvijek vodim ljubav na prvom spoju, kad muškarci čuju zašto, neki su oduševljeni, a drugi šokirani!

452
0

Vječna dilema koliko je “normalno” čekati prvi put na spolni odnos s novim partnerom još je neriješena.

Neki podržavaju pravilo najmanje tri izlaska, dok drugi tvrde da je to potpuna besmislica.

Vjerojatno je jedini pravi odgovor da svatko odlučuje što mu odgovara, a što ne.

Ako želite pričekati s prvim odnosom, i to je u redu.

S druge strane, Chloe (29) iz Sussexa kaže da na prvom spoju uvijek vodi ljubav s muškarcima, a za to ima objašnjenje koje je neke oduševilo, a druge šokiralo.

– Zašto se samo družiti ako ti se netko sviđa? Oboje znate da želite seks. Glupo je od mene oklijevati samo zato što postoji “pravilo” da morate čekati do trećeg spoja. Zaboravi, život je prekratak – kaže Chloe.

Opisuje kako pronalazi nove partnere.

– Očito je da je izgled presudan, jer zasigurno nećete htjeti vezu s nekim tko vam se ne sviđa. Zato se povezujem samo s muškarcima koji su stvarno slatki i dok smo u kontaktu putem interneta, uvijek se uvjerim da postoji iskra prije nego što se vidimo uživo. To znači da se do trenutka kada se zaista osobno sretnemo doista osjećam kao da nam je to treći ili četvrti spoj, jer “veza” već postoji – navodi ona.

Chloe sve svoje partnere pronalazi putem web stranica za upoznavanje.

– Radije koristim stranice na kojima znate da će seks uskoro biti na dnevnom redu. Ta opća web mjesta poput Tindera mi se ne sviđaju, jer se na takvim stranicama možete dopisivati ​​godinama, bez radnji – tvrdi Chloe.

Posljednji “seks na prvom spoju” imala je nedavno, u Brightonu. Muškarac s kojim joj se to dogodilo radi u IT industriji, i zaglavio je u dosadnom braku, u kojem se seks događa jednom tjedno, u isto vrijeme, na isti način. Htio je još malo uzbuđenja.

– Otišli smo na nekoliko pića, a zatim taksijem skočili do mirnog dijela plaže gdje nije bilo šanse da ne bude “vatrometa” – napominje i priznaje da je ove godine spavala s još petoricom muškaraca odmah nakon prvog spoja.

Previous articleMussolinijeva unuka dobila najviše glasova na lokalnim izborima u Rimu
Next articleKinezi prije pandemije radili na stvaranju novog koronavirusa, ali ne samo oni!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here