Home Mozaik Uzeo mobitel od djevojke pa pozvao muškarca na intimno druženje, a onda...

Uzeo mobitel od djevojke pa pozvao muškarca na intimno druženje, a onda je uslijedio kaos

59
0
Photo by Michael Burrows: https://www.pexels.com/photo/crop-bearded-man-using-smartphone-in-living-room-7129050/

Slučaj nesretnog muškarca koji je mislio da ide na “intimno druženje” sa zamamnom 20-godišnjakom da bi potom postao žrtva razbojništva, zahvatilo je pozornost suda.

Kako piše Danica.hr, za zločin je osumnjičen 21-godišnjak koji je ovu klopku postavio preko mobitela svoje djevojke, a policija uz njenog dečka, tereti i 20-godišnjakinju.

Iako je policija navela kako je par svojoj žrtvi obećala seks za 1200 kuna u travnju prošle godine u Zagrebu, komunicirajući s njime preko djevojčina Tinder i Instagram profila, tužitelji su odustali od progona djevojke.

“Djevojka nije sudjelovala u počinjenju kaznenog djela i nije znala šta ja radim na njenom telefonu”, rekao je 21-godišnjak kod krim-suca priznajući djelo te je naveo da je koristio i njen Tinder profil, uzevši joj mobitel dok je ona spavala.

Stoga se u optužnici navodi samo 21-godišnjaka koji je u Zagrebu oko 13 sati stupio stupio u kontakt s muškarcem preko Instagrama.

“Dogovorili su se da će oštećenik iste večeri oko 20 sati doći na adresu u Zagrebu, gdje će imati spolni odnos za kojeg žrtva pristaje platiti 1200 kn. Kada je oko 19:40 sati došao ispred stambene zgrade na navedenoj adresi, na Instagram je poslao poruku da je stigao i uočio da je poruka pročitana”, navode tužitelji u optužnici.

Ali obećanje je palo u vodu te je umjesto toga 21-godišnjak muškarcu prišao s pištoljem i uperio mu ga u trbuh.

“Ajde, money, ajde money”, navodi optužnica da je rekao osumnjičeni, a žrtva mu je dala sav iznos koji je imao kod sebe: 1300 kuna.

No, to nije bilo, nastavlja optužnica dovoljno 21-godišnjaku.

Tako ga se teretu da je, još uvijek držeći pištolj u trbuhu svoje žrtve, najprije iz ruke istrgnuo ružu koju je muškarac nosio djevojci, a onda ga vukao za jaknu opetovano ponavljajući “bankomat, bankomat”.

Ali muškarac je pokazivao kako nema bankovne kartice, a osumnjičeni razbojnik se morao udaljiti s 1300 kuna i ružom kao plijen u trenutku kada je jedan nepoznati građanin naišao na scenu.

S iznimkom priznanja krim-sucu, 21-godišnjak se tijekom policijske istrage branio šutnjom, a incident se dogodio nedaleko od djevojčina stana, gdje je policija pronašla otrgnutu ružu.

Dokaže li se da je kriv, mogao bi dobiti višegodišnju zatvorsku kaznu.

Previous articleButković obećao: Hrvatske plaže ograđuju SDP-ovci u PGŽ, mi nećemo!
Next articlePlatak se otvara za skijaše!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here