Home Mozaik Uznemirujući novi trend na društvenim mrežama: ovo je razlog zašto deseci mladih...

Uznemirujući novi trend na društvenim mrežama: ovo je razlog zašto deseci mladih pužu po trgovačkim centrima VIDEO

318
0

Sebe definiraju kao “sekta” i zovu se “Crawly Possessed”, odnosno “opsjednuti puzanjem”

Zasigurno ovo nije prvi put da netko koristi TikTok za objavljivanje videa novih, uznemirujućih i naizgled neshvatljivih trendova, a ovaj put je na red došla prilično brojna skupina mladića i djevojaka koji se snimaju kako se  četveronoške kreću po raznim dućanima trgovačkih centara.

@crawly_possessed

JOIN OUR FRESH DISCORD SERVER NOW 😈🫶 LINK IN BIO

♬ POP OUT – FL4M6Z

“Crawly Possessed”, tko su oni?

Pokret pod nazivom “Crawly Possessed” sebe definira kao “sektu” i zapravo se u biografiji može pročitati: “Pridružite se sada našoj sekti”.

Na povezanom Telegram kanalu opis glasi: «Mi smo kult, uništite svoje granice, prosvjedujte protiv društva, postanite opsjednuti nama». Putem linka moguće je donirati za podršku…cilja, čak i ako nije baš sasvim jasno koji je.

Što se tiče „događaja“ u kojima gmižu, oni ih nazivaju „racijama“, tj. upadima i pišu: „Naši upadi su čista energija. Socijalna anksioznost ostaje podalje od nas. Ubili smo je, jednom zauvijek. Kao i naše neprijatelje. Živimo zajedno, u kultu zajedno.” Uznemiruje detalj vezan uz upozorenje koje se nalazi na Telegram kanalu: “Uskoro dolazi nešto što još niste vidjeli.”

Trend je započeo u Varšavi u Poljskoj, a sada se preselio u Ujedinjeno Kraljevstvo, prenosi The Tab.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here