Home Najnovije Uznemirujući video: Petorica muškaraca pretukla svjetskog prvaka pa ga bacila u more

Uznemirujući video: Petorica muškaraca pretukla svjetskog prvaka pa ga bacila u more

350
0

‘Tužan sam zbog onoga što sam vidio. U ovu svađu umiješana je ikona našeg sporta Anderson Peters. Nadam se da će istraga biti brza’ – rekao je Dickon Mitchell, premijer Grenade.

Svjetski prvak u bacanju koplja Anderson Peters (24) ozlijeđen je nakon što je napadnut i bačen s broda u svojoj domovini, Grenadi.

Peters je bio na krstarenju kada ga je napalo pet muškarca i bacilo u more. Video incidenta pojavio se na internetu. Prema prvim informacijama nije u životnoj opasnosti.

Nekoliko članova posade, podrijetlom iz Trinidada i Tobaga je uhićeno. Brod navodno pripada sinu ministra trgovine Grenade.

– Tužan sam zbog onoga što sam vidio. U ovu svađu umiješana je ikona našeg sporta Anderson Peters. Nadam se da će istraga biti brza – rekao je Dickon Mitchell, premijer Grenade.

Peters je osvojio zlatnu medalju na posljednjem Svjetskom prvenstvu. Bacio je koplje na daljinu 90,54 m i tako obranio naslov iz Dohe 2019. godine.

Previous articleIspovijest elitnih prostitutki: Zarađujem 600 eura dnevno, sestra mi je konkurencija, a ovo je glavno pravilo u luksuznom stanu!
Next articleAmerikanci napravili simulaciju rata s Kinom oko Tajvana: ‘U prva tri tjedna potopili bi dva američka nosača’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here