Home Sport Varaždin se ruga Hajduku: Pokrenuli smo internu kontrolu lopti!

Varaždin se ruga Hajduku: Pokrenuli smo internu kontrolu lopti!

188
0
pexels tom van dyck 15157518
pexels tom van dyck 15157518

U posljednjem susretu 24. kola SuperSport HNL-a, Varaždin i Hajduk su odmjerili snage, što je rezultiralo remijem 1:1. Gol za vodstvo Varaždina postigao je Domagoj Drožđek u 40. minuti, dok je Niko Sigur iz Hajduka izjednačio rezultat u 66. minuti susreta. Unatoč tome, Varaždin je od 51. minute igrao s igračem manje zbog isključenja Marka Dabre nakon što je dobio drugi žuti karton.

No, ono što je privuklo posebnu pažnju jest zapisnik delegata Roberta Balena iz Zagreba. Naime, u rubrici “Zapažanje” pojavio se zanimljiv detalj: predstavnik Hajduka, gospodin Stjepan Badrov, iznio je usmeni prigovor da lopte za igru nisu bile dovoljno napumpane te su se u nekoliko navrata morale zamijeniti.

Ne samo da su igrači Hajduka tijekom utakmice primijetili ovaj nedostatak, već je i predstavnik kluba naknadno istaknuo istu primjedbu. Sada ostaje vidjeti hoće li Varaždin biti nekako sankcioniran zbog ovog nedostatka.

Odgovor Varaždina nije izostao. U svom “priopćenju”, klub se narugao Hajduku tvrdnjama da su “promptno pokrenuli internu kontrolu lopti” te da su “sve lopte bile adekvatno napumpane prema PNI”.

Unatoč tomu, Hajduk se trenutno nalazi u nezavidnoj poziciji. Sa 49 bodova, imajući jedan bod manje i odigranu utakmicu više od vodeće Rijeke, te pet bodova više i dvije odigrane utakmice više od trećeg Dinama, situacija je daleko od optimalne. Ova pozicija je znatno lošija u usporedbi s položajem koji su imali na polusezoni kada su završili kao jesenski prvaci s 39 bodova, sedam više od druge Rijeke.

U posljednjih pet utakmica, Hajduk se susreo s Rijekom, Osijekom, Slavenom, Rudešom i Varaždinom, ostvarivši učinak od dvije pobjede, dva remija i jednog poraza, posljednjeg od Rijeke, njihovog direktnog konkurenta za titulu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here