Home Sport Varaždinac kojem prijeti kazna od 400.000 eura zbog unošenja ustaške zastave: Nisam...

Varaždinac kojem prijeti kazna od 400.000 eura zbog unošenja ustaške zastave: Nisam ustaša, nisam znao da je zastava zabranjena!

303
0

Zbog podizanja ustaške zastave na Rujevici tijekom kvalifikacijske utakmice između Hrvatske i Latvije, Dino Sušec iz Varaždina osuđen je na 20 dana zatvora. Tvrdi kako nije znao da je podizanje te zastave zabranjeno.

“Došli smo na stadion i pitali zaštitara možemo li unijeti ovu zastavu. Pitali smo trebamo li je razviti, ali nije to tražio. Ovo nije bila sabotaža, odlučili smo nakon posla otići na utakmicu. Zastava je moja, kupio sam je prije par godina na internetu”, kazao je za Danas.hr.

Uz to je dodao i kako su na stadion pušteni bez ulaznica kada je utakmica već počela te da je na stadionu bio i drugih ovakvih zastava. “Nisam ustaša. Žalim zbog ovoga što se dogodilo”, rekao je na kraju Sušec.

Previous articlePogibije Ziggiotta i Grafa 1977., na stazi Preluk, dovele su do ultimatuma: Ne preseli li se na zatvorenu trkaću stazu, VN Jugoslavije više neće biti – rođen je Grobnik!
Next articleŠuker ga je nekoć osobno zvao da igra za Hrvatsku, a sada je napravio nezapamćenu glupost u Kanadi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here