Home Mozaik Velika bijela psina kružila im je oko broda, a onda je ribar...

Velika bijela psina kružila im je oko broda, a onda je ribar napravio nešto ludo

538
0

Braća Lee i Adam Ferguson iz Pertha oko 5 sati ujutro krenuli su prema otoku Carnac u ribolov. Sat i pol nakon što su isplovili, uočili su velikog morskog psa kako kruži ispod njihova broda

U bliskom kontaktu s velikom bijelom psinom našla su se dvojica ribiča dok su plovili obalom zapadne Australije, no to ih nije spriječilo da morskog psa snime kamerom.

Braća Lee i Adam Ferguson iz Pertha oko 5 sati ujutro krenuli su prema otoku Carnac u ribolov. Sat i pol nakon što su isplovili, uočili su velikog morskog psa kako kruži ispod njihova broda.

– Adam je primijetio nešto i rekao mi je da je to velika riba, a ja sam mu odgovorio da to nije velika riba nego veliki morski pas – ispričao je Lee, prenosi Daily Mail.

Morskog psa dugačkog oko četiri metra privuklo je vjerojatno meso ribe koje su muškarci bacali u more kako bi namamili veću ribu, no nisu očekivali da će im doći velika bijela psina.

Morski pas kružio je 15-ak minuta oko broda, a jedan je ribič onda napravio nešto ludo. Gurnuo je kameru u ocean i snimio opasnu životinju.

Iako je bio nekoliko centimetara od morskog psa, Lee je ispričao kako se nije osjećao nesigurno.

– Bilo je neugodno, no nismo osjećali da smo u opasnosti – rekao je on.

VIDEO POGLEDAJTE NA LINKU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here