Home Najnovije Veliki preokret: Brekalo se vraća u Dinamo!

Veliki preokret: Brekalo se vraća u Dinamo!

145
0

Prema najnovijim informacijama iz Italije, Josip Brekalo bi se ove zime mogao vratiti u redove Dinama, saznaju Sportske novosti.

Prema izvještaju La Nazione, Fiorentina je blizu dovođenja urugvajskog krilnog napadača Briana Rodrigueza iz meksičkog Club America. Rodrigueza i klub iz Firenze navodno dijele zajedničke interese, te su već dogovoreni oko plaće, ostaje još usuglašavanje oko bonusa.

U istom izvještaju se spominje mogući povratak Josipa Brekala u Dinamo, a naglašava se kako su eventualni sporazumi oko transfera sada riješeni. O Brekalovom dolasku u Maksimir se već pisalo tijekom zimske stanke, ali su se događaji stišali nakon dolaska Arbëra Hoxhua iz Slaven Belupa.

Sada, prema izvorima iz Italije, Brekalo bi mogao postati dodatno pojačanje za momčad Sergeja Jakirovića, no konačnu potvrdu valja sačekati do službene objave transfera. Talijani tvrde da je Brekalov povratak u Dinamo blizu realizacije, nakon što Rodriguez postane Fiorentinin igrač.

Brekalo je privukao i interes Salernitane, ali se čini da je povratak u Maksimir trenutno najizglednija opcija za talentiranog hrvatskog napadača.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here