Home Vijesti VIDEO: Filipović o uhićenjima

VIDEO: Filipović o uhićenjima

253
0

U tijeku je još jedna akcija Ureda europskog javnog tužitelja (EPPO).

Europski tužitelji uhitili su 5 osoba.

Među njima i ljudi iz riječke gradske uprave. Kako su objavili mediji radi se o bivšoj pročelnicia riječkog gradskog Odjela za komunalni sustav Ireni Miličević, njezinom suradniku, savjetniku za kapitalne investicije u Odjelu za komunalni sustav Eddyju Ropcu, direktorici riječke Čistoće Jasna Kukuljan, direktoru međimurske tvrtke Tehnix Đuri Horvati i Darku Žagaru iz čakovečke tvrtke Žagar koja je izvela projektiranje i projektantski nadzor na projektu sortirnice Mihačeva Draga, javlja Jutarnji.

Upravo se obratio riječki gradonačelnik.

“Jasno mi je da vlada interes medija, ali ponavljam da nemam informacija o istrazi”

Određene radnje koje su provođene provodile su se u protekle pola godine. Mi smo na raspolaganju policiji. Sve ono što je bilo zatraženo od Grada Rijeke mi smo im dostavili. Sa mnom nisu razgovarali”

“Predmet koji je istraživan odnosi se na sortirnicu u Mihačevoj Dragi. Ona je završena u predviđenom roku sredstvima koja su za nju bila predviđena.”

O direktorici Čistoće

S nikime se nisam čuo čija su se imena pojavila u medijima. Informaciju o tome da će podnijeti ostavku nemam, vidjet ćemo što će donijeti dan.

Ima li još takvih slučajeva?

Koliko ja znam, što je meni poznato, naravno ne mogu reći da mi je sve poznato, no koliko znam to je jedini takav slučaj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here