Home Mozaik VIDEO: Fit na turneji po bivšoj Jugoslaviji

VIDEO: Fit na turneji po bivšoj Jugoslaviji

133
0

Dugo najavljivana turneja grupe Fit održat će se u veljači 2012. i obuhvatit će nastupe u klupskim prostorima u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Srbiji, a iz benda najavljuju da je ovo samo početak koncertnih aktivnosti, te da se do kraja godine očekuju nastupi u svim državama bivše Jugoslavije.

Turneja će započeti u četvrtak 2.2. u zagrebačkom Boogaloo, nastaviti dan kasnije u Banja Luci, a potom 4.2. slijedi koncert u Sarajevu.

Pred riječkom publikom Fit će nastupati dva dana u Stereo dvorani, 10. i 11. veljače. Nakon Rijeke uslijedit će koncert u Staroj Pazovi za Valentinovo.

Obzirom da je Beograd “druga kuća” riječkog sastava, u slučaju velikog interesa i rasprodaje ulaznica za koncert 16. veljače u klubu Atom Live, Fit će i dan kasnije održati nastup pred beograđanima. Posljednji koncert tijekom mini turneje nazvane “Winter Club Tour”, a koja je samo dio turneje “Live 2012”, Fit će održati 18.2. u novosadskom klubu Route 66.

Više informacije o koncertima biti će uskoro objavljeno.

Spot za “Kraljicu”

Kao uvertiru predstojećoj turneji Fit u sastavu Davor Lukas, Zorko Opačić, Miro Tešević i Alen Tibljas plasirao je spot za najnoviji singl “Kraljica”.

U spotu realiziranom u suradnji s beogradskom MTS produkcijom pojavljuje se puno poznatih mladih glumaca iz Srbije, te Fitovci očekuju da će zajedno s novim singlom spot pronaći put do publike.

Sva tri albuma na poklon

Kao poklon za sve ove godine vjernosti i u vremenu kada bend nije egzistirao, pored aktualnog albuma “2011” i prva dva albuma u remasteriziranom izdanju od sada se mogu besplatno preuzeti sa sajta www.fitrijeka.com.

Koncerti: 02.02. Zagreb; 03.02. Banja Luka; 04.02. Sarajevo; 10.02. Rijeka; 11.02. Rijeka; 14.02. Stara Pazova; 16.02. Beograd; 18.02. Novi Sad (Route 66).

Previous articleProbudila se zima: U Crnom Lugu -14C!
Next articleRiječanin posjedovao 84,7 g marihuane

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here