Home Mozaik VIDEO: Frizer beskućnika transformirao u potpuno drugu osobu

VIDEO: Frizer beskućnika transformirao u potpuno drugu osobu

144
0
1515824 d ls
1515824 d ls

Koliko ste puta prošli pored zapuštene  osobe  ili beskućnička  i pomislili kakva se to osoba krije iza duge kose i brade? Takve ljude mnogi često gledaju s podsmijehom, a činjenica je da život neke tjera na život na ulici, zbog čega ne mogu adekvatno održavati higijenu.

Na TikTok je stigla snimka beskućnika koji se zatekao u frizerskoj stolici, a frizer je pokazao human čin želeći ga transformirati u potpuno drugu osobu.

Radikalna transformacija ovog čovjeka izmamila je suze na oči, prikazujući zapuštenog beskućnika kako sjedi u stolcu i čeka što će nakon frizure izaći iza gomile dlaka na licu.

Dok je duga kosa padala s glave, a gusta brada s lica, polako je izranjao lik čovjeka na čijem je licu još uvijek bila vedrina, ali i blistav osmijeh. Gledao je kako njegov lik nestaje u zrcalu, a pred frizerom se pojavljuje još jedan potpuno drugačiji transformirani muškarac. Nakon što ga je ošišao i obrijao, obojio mu je kosu i bradu u smeđe kako bi dobio prirodniji izgled.

Kad se pojavio u ogledalu, čovjek se nije mogao prepoznati. Kako bi upotpunio njegov izgled i pokazao da je vrijedan lijepog izgleda kao i svi ostali, frizerka je i ovom muškarcu poklonila novu odjeću koja je dodatno naglasila njegovu promjenu.

@clipsras Fantástica transformación a un anciano sin hogar.🙏🏼 #unpocodetodo #fabiosalifestories #parati #viral #cambiodelook #transformation #anciano #radical #joven ♬ sonido original – UnPocoDeTodo

To mu je podiglo samopouzdanje, a svoj novi izgled pokazao je šetajući poput modela s novom frizurom.

Transformacija ovog čovjeka oduševila je ljude, a nekima natjerala i suze na oči.

“Fantastičan!”

“Ovo je potpuno druga osoba, nevjerojatna…”

“Super, svaka čast..treba više solidarnosti među svima nama ovako.”

“Neka ga Bog čuva” – bili su neki od komentara.

Mnogi su se složili da je tako mali čin za frizera ipak velik i kako može promijeniti nečiji život u minuti kao što je to bilo ovom čovjeku. Bilo je i onih koji su rekli da se iza skitnica poput ovog čovjeka često kriju dobri i privlačni ljudi čije lice okolina ne vidi zbog loših okolnosti u kojima su se našli. Zato je većina pozvala na solidarnost i pomoć ljudima kojima možemo pomoći, makar i ovakvom simboličnom gestom.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here