Home Mozaik Supruga bila zbunjena čudnim ponašanjem svog muža, a onda su doktori otkrili...

Supruga bila zbunjena čudnim ponašanjem svog muža, a onda su doktori otkrili da ima opaku bolest

142
0
1515844 f ls
1515844 f ls

Nakon rođenja trećeg djeteta, Sam je počeo imati napadaje zbunjenosti s čestim, vrlo bolnim glavoboljama. Liječnici su u početku zanemarivali njegove simptome, te su mislili da su rezultat nedostatka sna nakon rođenja njegove kćeri.

Prvi simptomi pojavili su se godinu dana prije nego što je Samu postavljena dijagnoza.

“Nešto se promijenilo u njemu, on više nije bio isti čovjek. Imali smo sretan brak, ali odjednom se sve promijenilo, a ja nisam znala zašto. Bilo je to kao da živim s doktorom Jekyllom i gospodinom Hydeom, jednog dana on rekao bi mi koliko me voli, onda je sljedeći dan počeo zaboravljati stvari, ne samo da se nije sjećao stvari, nego smo imali veliki problem jer nije razumio što se događa oko njega, čak se šalio da je njegov naglasak i smijeh promijenio, a kad bolje razmislim, sve su to bili znakovi tumora u njegovoj glavi da sam u ožujku 2023., dok sam bila trudna, podnijela zahtjev za razvod.” – rekla je Samova supruga Morris.

Sam i Maurice ipak su uspjeli spasiti svoj brak, no stvari su krenule nagore samo dva tjedna nakon što su dobili kćer Alexandriju.

“Isprva su glavobolje trajale nekoliko minuta, a onda ih je pratio metalni okus u ustima, što je znak napada. Kad se Sam srušio dok je Alexandriji mijenjao pelene, odvela sam ga u bolnicu. Rekli su mu bio je samo umoran nakon što se beba rodila, a ja nisam bila zadovoljna dijagnozom i zakazala sam mu MRI.”

“Istina je bila užasna, puno gora od svega što smo mogli očekivati. Doktori su nam rekli da Sam ima jako veliki tumor na mozgu. Čak i kad su mu liječnici objasnili u kakvom je stanju, Sam ih nije razumio i mislio je da smo u bolnici jer se u to vrijeme nisam osjećao dobro, tumor je bio prevelik, pritiskao je desnu stranu mozga, a Sam je imao problema s govorom i micanjem ruku i nogu Imao je još najviše tri mjeseca života i ta je operacija bila nemoguća – rekla je Morris.

Obitelj je svim silama pokušala Samu “kupiti” dragocjeno vrijeme, vodili su ga drugim liječnicima, napravljena mu je biopsija tijekom koje se veličina tumora smanjila za 30 posto, no nažalost, agresivnom tumoru nije se moglo stati na kraj, a Sam je preminuo u veljači ove godine, prije nego što je mogao započeti eksperimentalno liječenje raka mozga.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here