Vijesti

VIDEO: Grad Rijeka deložira obitelj Perić

VIDEO: Grad Rijeka deložira obitelj Perić

Zbog 60.000 kuna duga, odnosno nepodmirenih najamnina prema Gradu Rijeci, samohrana majka troje djece, gospođa Bruna Perić, mogla bi biti izbačena iz gradskog stana, u Ulici Moše Albaharija 2, u kojem sa svojom obitelji stanuje posljednjih 10 godina, te završiti na cesti. Kako se to ne bi dogodilo gospođa Perić obratila se Živom zidu koji će ju, naravno, braniti svim raspoloživim sredstvima.

Iako točan datum deložacije još nije definiran, posljednjih nekoliko mjeseci obitelj Perić izložena je konstantnim pritiscima Grada Rijeke, čije vodstvo na čelu sa socijaldemokratom Vojkom Obersnelom, jednostavno nema “sluha” za probleme ove riječke obitelji. U 67 kvadrata, bez televizora, bez računala, već mjesecima bez električne energije uopće, njih četvero svakodnevno se bori za golu egzistenciju sa 1400 kuna obiteljske mirovine koju je iza sebe ostavio, prije 7 godina preminuli suprug i otac, Marko Perić. Da nevolja bude veća, starija kćer Katarina boluje od šećerne bolesti te joj uvjeti u kojima živi svakako ne idu na ruku.

Budući da riječki SDP očito ne mari za ljude čijim su glasovima i došli na vlast, ovim putem pozivam sve građane Rijeke i okolice da barem pogledaju priču gospođe Brune Perić te joj na bilo koji način pomognu ako su u mogućnosti. Također, pozivam i lokalne medije da ovu priču istraže i objave, kako bi njena djeca mogla ponosno i dostojanstveno živjeti u stanu u kojem su odrasli, te jednog dana uzdignute glave krenuti u život, što svakako i zaslužuju. (Robert Puljić)

Midas

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vijesti

More in Vijesti

Policija upozorila: Snimat ćemo utakmicu i sankcionirati protupravna ponašanja!

spFebruary 16, 2019

Pješak nastradao na Potoku

spFebruary 14, 2019

Državno odvjetništvo traži zatvor za Miškovića!

spFebruary 14, 2019

Preminuo novinar Radio Rijeke Ivica Vrkić

spFebruary 14, 2019

Linija 1A se ponovno spaja s centrom grada!

spFebruary 14, 2019

Tajani se ispričao, pročitajte tekst isprike

spFebruary 13, 2019

Održani tribina i radionice na temu „Predsjedanje RH Europskom unijom 2020. – što predsjedanje donosi građanima Hrvatske?“

spFebruary 13, 2019

Presuda u korist korisnika CHF kredita iz Rijeke za auto kredit

spFebruary 12, 2019

Nove inicijative novog omišaljskog rukovodstva Liste za Rijeku: Omišalj treba kupališnu žičaru

spFebruary 12, 2019

Copyright © 2017 Rijeka danas.