Home Sport VIDEO: Kek očekuje punu Kantridu

VIDEO: Kek očekuje punu Kantridu

1121
0
foto: nk-rijeka.hr
foto: nk-rijeka.hr
foto: nk-rijeka.hr

Na službenoj press konferenciji uoči derbija protiv Dinama, koji se igra u nedjelju u 17 sati na stadionu Kantrida, govorili su trener Rijeke Matjaž Kek te igrači Luka Marić i Leon Benko.
– Prva pa prava utakmica. Iako je iza priprema puno upitnika.  Jesmo li sve napravili kako treba? Koja je forma? Najbolje je te odgovore potražiti na utakmici. Nama dolazi prva ekipa lige i ekipa koja je uvjerljivo na prvom mjestu i to je motiv više. A pred nama je veliki imperativ, najveći što može biti – a to je da se pokažemo u najboljem svijetlu što može biti. Ništa drugo. Sve ostalo su novinarske priče, skice, nagađanja i naklapanja. A ja će biti zadovoljan ako igrači pokažu ono što mogu iako se u životu moraš uvijek dokazivati. Moramo biti hrabri, pametni i rastrčani i s igrom u oba pravca. Naša velika želja je i da Kantrida bude puna. Ne treba ponavljati koliko nam znači ako Kantrida bude raspjevana. Želio bi također da bude pravi nogomet i pravi derbi i da se puno priča o pozitivnim stvarima i na igralištu i izvan njega.
Trener Kek se također zahvalio službi koja je osposobila travnjak na stadionu Kantrida, a na kojem je prva ekipa trenirala u petak ujutro.
Sigurno neće igrati ozlijeđeni Ivan Tomečak i Nikola Pokrivač te nedovoljno spremni Damir Zlomislić. Svi ostali su zdravi i spremni za susret te imaju trenerovo puno povjerenje koje su osigurali pristupom, voljom i radom na treninzima i utakmicama.
– Čeka nas teška utakmica. Motiv je velik jer igramo protiv najbolje ekipe lige trenutno. Nadam se da će nas publika poduprijeti, a mi ćemo sigurno dati sve od sebe – rekao je dokapetan momčadi Luka Marić, na kojeg se nadovezao najbolji strijelac lige Leon Benko.
– Igramo doma protiv ekipe koja je trenutno prva na ljestvici. Uz pomoć Armade i ostalih navijača siguran sam da možemo napraviti ono što se od nas očekuje u ovoj utakmici.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here