Home Mozaik VIDEO: Ljeto u svibnju na Kantridi

VIDEO: Ljeto u svibnju na Kantridi

201
0
441877883 1170979424338207 4895429399147575366 n
Yt Ljeto na Kantridi u svibnju

Unatoč tome što je tek sredina svibnja, sunčani dani potaknuli su ljude da potraže osvježenje i užitak u prirodi. Današnji posjet plaži Morski Prasac na Kantridi, poznatom kutku za opuštanje uz more, potvrđuje tu činjenicu.

Videozapisi prikazuju gužvu na plaži već sada u svibnju, dok ljudi uživaju u kupanju u kristalno čistim vodama Kvarnerskog zaljeva. Ovaj neočekivani val kupača nagovješćuje vruće i ugodne dane koji su pred nama.

Plaža Morski Prasac na Kantridi privlači posjetitelje svojim jedinstvenim ambijentom smještenim između kultnog stadiona i brodogradilišta 3.maj. Njena šljunčana obala čine je idealnim odredištem za obitelji, parove i pojedince koji traže trenutke opuštanja i zabave pod suncem.

Unatoč ranom početku sezone, Morski Prasac već sada oživljava s aktivnošću, najavljujući uzbudljivo ljeto ispunjeno zabavom i osvježenjem. Za one koji su već krenuli u potragu za savršenim mjestom za bijeg od vrućina i gužve, plaža Morski Prasac na Kantridi pruža idealno utočište.

Dok se sunce polako spušta prema horizontu, posjetitelji se okupljaju na obali, uživajući u posljednjim trenucima dana uz zvukove valova i svjetlost zalazećeg sunca. Neka ovo bude početak još jedne nezaboravne sezone na obali riječkog zaljeva.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here