Home Najnovije VIDEO: Nevjerojatne scene iz Australije. MMA trener se potukao s klokanom

VIDEO: Nevjerojatne scene iz Australije. MMA trener se potukao s klokanom

171
0

Cliff Dess, bivši boksač i MMA trener, stigao je u fokus australske javnosti nakon bizarnog incidenta u blizini njegove kuće. Naime, Dess se potukao s jednim klokanom koji je zalutao na njegovo imanje, a snimku nevjerojatne tučnjave ulovila je jedna nadzorna kamera. Prema izjavi ovog 59-godišnjaka, tučnjava je trajala preko šest minuta.

“Bilo je to skoro dva metra visoko čudovište koje je pokušalo rastrgati moje pse. Htio sam ga preplašiti, ali nije se dao. Uzeo sam štap i triput sam ga udario, a štap se slomio. U tom trenutku sam pomislio da će me razbiti ako pokušam boksati s njim, pa sam ga odlučio srušiti”, rekao je Dess.

“U tom pokušaju rušenja me nekoliko puta udario po glavi odozgo. Ugrizao me za prst, ogrebao na više mjesta i raspolovio mi je hlače”, dodao je trener, a australske vijesti su u video o tučnjavi uvrstile i fotografije ozljeda.

Na kraju je rekao kako ništa ne zamjera klokanima. “To su prekrasne životinje. Mi smo izgradili svoju zemlju preko njihove. Moramo biti oprezni s njima, ne poznajemo dovoljno dobro njihovo ponašanje”, zaključio je Dess.

Previous articleVIDEO Danac urla na majku i tjera je s tribine dok se bori za meč s Čilićem
Next articleTyson prije povijesnog meča bio na tulumu života: “U sobi je bilo 20-ak žena…”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here