Home Sport VIDEO: Pogledajte kako je bik utrčao na teren i natjerao igrače na...

VIDEO: Pogledajte kako je bik utrčao na teren i natjerao igrače na panični bijeg

74
0

Ragbijaši Catalans Dragonsa i St. Helensa prisilno su prekinuli zagrijavanje pred utakmicu i počeli panično bježati s terena te skakati preko ograde među gledatelje nakon što se bik oteo kontroli i počeo jurišati travnjakom. Nasreću, primirio se bez da je napravio ikakvu štetu te je bez posljedica odveden s terena, a utakmica je, unatoč šokantnom uvodu, normalno odigrana.

Do incidenta je došlo jer se vlasnik Dragonsa Bernard Gausch, vlasnik lokalne tvornice za preradu mesa, sjetio kako bi bila super ideja prošetati tri nagrađena bika i dvije krave rubom terena uoči početka utakmice. Vjerojatno preplašen bukom i količinom ljudi, a možda i idejom o budućnosti koju vlasnik kluba ima za njega, jedan je bik odlučio utrčati u teren.

Prvo je nekoliko metara vukao za sobom čovjeka koji ga je pokušavao obuzdati, a onda počeo galopirati travnjakom, na užas igrača obiju momčadi koji su se razbježali na sve strane. Ipak, panika nije dugo trajala jer se životinja primirila i dopustila vlasnicima da je odvedu.

Previous articleNajavljena vremenska prognoza za sljedeći tjedan
Next articleEmotivan trenutak u finalu Zvijezde pjevaju: Jurkotić rasplakao Battifiacu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here