Home Sport VIDEO: Pogledajte kakve golove na treningu zabija najveći talent Rijeke

VIDEO: Pogledajte kakve golove na treningu zabija najveći talent Rijeke

96
0

Rijeka je na Twitteru objavila snimku s treninga na kojoj 19-godišnji napadač Matija Frigan nakon ubačaja postiže dva pogotka škaricama. Podsjetimo, Frigan je blizu odlaska iz riječkog kluba, a kao mogući novi klub u njegovoj karijeri spominje se Portland Timbers.

Frigan se u SuperSport HNL-u nametnuo igrajući za Hrvatski dragovoljac, iz kojeg je otišao u Rijeku. Ove je sezone u prvenstvu postigao četiri pogotka, a jedan u SuperSport Hrvatskom kupu. Spomenuti klub iz Sjedinjenih Američkih Država je već poslao ponudu.

Navodno se radi o ponudi koja iznosi između četiri i pet milijuna eura. Prema Transfermarktu, Frigan vrijedi 850 tisuća eura, a govorilo se i o interesu talijanskih klubova Spezije i Leccea. Sportski direktor Rijeke Srećko Juričić za Radio Rijeku komentirao je potencijalni transfer.

“Drago nam je što je takav interes oko Frigana. To su cifre kojima bi naš klub bio zadovoljan i naša poslovna politika je da moramo prodavati naše igrače. On nam je najvrjedniji eksponat, postoji interes. Ponude su dobre, ali nije bila nijedna službena. Čini se da se po našim medijima te brojke malo napušu, ali tu su negdje”, rekao je Juričić.

Previous articleMourinho želi Juranovića!
Next articleU 03. kolu igre Loto 7 osvojen je dobitak 6+1 u iznosu od 50.000,00 eura !

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here