Home Sport VIDEO: ‘Pokazati kako igra Rijeka’

VIDEO: ‘Pokazati kako igra Rijeka’

1210
0
foto: nk-rijeka.hr

Uoči posljednje službene utakmice sezone i 36.kola MAXtv Prve lige te susreta protiv Slaven Belupa, na službenoj press konferenciji govorili su trener HNK Rijeke Matjaž Kek i igrač Ivan Boras.
– Stvarno moramo napraviti sve da bi na kraju ove sezone došli do pozitivnog rezultata te da na najbolji način zaključimo sezonu koja je donijela puno toga dobrog. Za nama je serija od 4 utakmice u 11 dana i jako se osjeti istrošenost, pogotovo emotivna. No pravi sportaši idu preko toga, a mene veseli velika želja igrača da još jednom razvesele naše navijače. Ajmo još jednom pokazati kako izgleda Rijeka – rekao je na početku Kek te nastavio.
– Ima nekoliko igrača koji se žale na ozljedu ili umor, ali svi koji su bili u kadru za Dinamo bit će na raspolaganju.

Ivan Boras je također potvrdio da će Rijeka u utakmicu ući sa maksimalnom željom da osvoji tri boda na kraju odlične sezone koja je donijela trofej pobjednika Kupa te 2. mjesto u prvenstvu.
– Ulazimo vrlo ozbiljno u utakmicu. Želimo se na najbolji način oprostiti od Kantride i naših navijača. Sigurno je da želimo pobjedu te potvrditi ove lijepe trenutke u kojima klub i grad žive. Ponosni smo na Kup, ali pokazat ćemo i ozbiljnost u ovoj utakmici. To će biti najbolja zahvala navijačima – rekao je Boras koji je još jednom pozvao navijače da u što većem broju dođu u subotu na Kantridu.
Utakmica počinje u 19 sati, a prije početka organizirati će se i prigodni zabavni program uz još poneka iznenađenja koja klub priprema za posljednju utakmicu sezone…
Dođite još jednom na Kantridu i pozdravite dečke koji su ove sezone igrali na ponos svih kojima je bijela boja u srcu…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here