Home Vijesti VIDEO Procurile snimke pucnjave na američkoj paradi nezavisnosti

VIDEO Procurile snimke pucnjave na američkoj paradi nezavisnosti

384
0

U masovnoj pucnjavi na paradi povodom Dana neovisnosti u ponedjeljak u predgrađu Chicaga u Illinoisu ubijeno je najmanje šest ljudi, ranjeno dvadesetak drugih i pokrenuta je opsežna potraga za neidentificiranim naoružanim muškarcem koji je s krova pucao na posjetitelje koji nisu ništa očekivali, objavile su američke vlasti .

Pucnjava u Highland Parku, oko 40 km sjeverno od Chicaga, počela je nešto poslije 10 sati ujutro. Posjetitelji su uživali u paradi povodom 4. srpnja diljem glavne ulice.
Dokazi vatrenog oružja pronađeni su na krovu obližnje zgrade, rekao je policijski zapovjednik Chris O’Neill. Vatreno oružje je bila “puška velikog kalibra” i čini se da je napad bio “nasumičan” i “namjeran”, rekao je Christopher Covelli, glasnogovornik Radne skupine za teške zločine okruga Lake.
Vlasti rade na ulasku u trag vatrenom oružju kako bi otkrile tko ga je kupio i njegovo podrijetlo, prema glasnogovornici Ureda za alkohol, duhan, vatreno oružje i eksplozive Kim Nerheim.
Osumnjičenik je opisan kao bijelac star između 18-20 godina, slabije građe, duge crne kose i odjeven u majicu kratkih rukava. Opisan je kao “naoružan i opasan”, a dužnosnici su savjetovali ljudima da se sklone u svoje mjesto.

Previous articleUkrajina objavila snimku moćnog raketnog sustava
Next articleSeks u troje uzrokovao masovnu tučnjavu u kojoj se tuklo šezdesetak ljudi: ‘Mlatili su se oko sat vremena!’ (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here