Home Sport VIDEO: Remi Dragovoljca i Rijeke u pravoj drami u Kranjčevićevoj!

VIDEO: Remi Dragovoljca i Rijeke u pravoj drami u Kranjčevićevoj!

575
0

Ne može bez šokova! Šampionska Rijeka upisala je tri nova boda i zasjela na vrh ljestvice ali u prilično dramatičnim okolnostima u kojima se na odmor otišlo s vodstvom Dragovoljca 2:0.

Krenula je Rijeka uraganski, stisnula domaćine u šesnaesterac ali sve je rezultiralo tek gredom Drmića u 19. minuti.

Dragovoljci su vrebali kontre i u tome bili vrlo opasni te su u 29. minuti šokirali goste. Strijelac je bio Petković.

A da nevolja nikad ne dolazi sama potvrdio je u 35. minuti Salihu koji je u šesnaestercu Rijeke srušio Majstorovića koji je bio i precizan s bijele točke za 2:0 za domaćina. Bio je to rezultat s kojim se otišlo i na odmor.

U 2.poluvremenu Tomić ubacuje Vučkića i Murića umjesto Čerina i Abassa i naređuje opću ofenzivu.

Međutim, u 48. minuti domaći imaju priliku za 3:0! Kontra Dragovoljca, Prskalo je morao istrčati da bi ispucao loptu koja je došla do Viduke. Uslijedio je udarac s pola terena u praznu mrežu, ali Tomečak je glavom spasio siguran gol.

I onda je uslijedio preokret nakon pravih majstorija igrača Rijeke.

Prvo je u 57. minuti Prince lansirao bombu s dvadesetak metara, a lopta se zabila u gornji desni kut za 1:2!

A onda se u 60. minuti nakon jednog prodora Drmiča lopta odbila na 18-tak metara od gola. Na nju je natrčao Pavičić i sjajno pogodio za 18 metara za 2:2.

Rijeka nastavlja s napadima ali mrtvu priliku u 69. minuti propustio je Dragovoljac! Pogriješila je obrana Rijeke, a onda je Prskalo spasio momčad nakon udarca Petkovića koji je bio usamljen na pet metara od gola.

Na samom kraju, nova drama! Rijeka zabija za 2:3 u 88. minuti golom Vučkiča koji je s 5 metara majstorski ugurao loptu u gol petom. Ali VAR soba opet nije na strani Riječana i poništava gol zbog toga što je navodno lopta prema golu dotaknula i Drmića. Usporena snimka potvrđuje zaleđe ali ostaje sporno je li došlo do dodira, sporna situacija proučavala se 4 minute pa je kraj utakmice odsviran tek u 98. minuti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here