Home Sport VIDEO: Rijeka protiv Intera otvara sezonu

VIDEO: Rijeka protiv Intera otvara sezonu

1152
0

Nogometaši Rijeke u petak (20 sati) na gostovanju protiv Intera iz Zaprešića otvaraju novu prvenstvenu sezonu. Nakon odlično odrađenih priprema i četiri pobjede uz gol razliku 20:1, izabranici Matjaža Keka kreću u nove izazove.

– Ulazimo u prvenstvo, a kao i uvijek prva utakmica nosi upitnike. Odradili smo normalne pripreme, specifične zbog kasnog dolaska reprezentativaca. Uvjeti su bili dobri i mislim da su realne želje i ciljevi da idemo po bodove – rekao je Matjaž Kek, trener Rijeke.

– Uobičajno smo se pripremili. Interu je došlo nekoliko igrača u posljednje vrijeme, ali mislim da nas ne mogu nečime iznenaditi. Poletna ekipa koja dobro igra, ima kvalitetne pojedince. Imaju zanimljivu filozofiju, uzeli su dosta igrača iz Druge lige. Ponavljam, želimo bodove, ali treba to dokazati na terenu – rekao je Matjaž Kek.

Ivan Nevistić, Josip Radošević, Filip Bradarić, Matej Mitrović i Mate Maleš nisu u konkurenciji za utakmicu protiv Intera. Radošević, Mitrović i Bradarić neće nastupiti zbog žutih kartona od prošle sezone koje su zaradili u posljednjoj utakmici.

– Činjenica je da nam nedostaje nekoliko igrača za ovu utakmicu i morat ćemo kombinirati – rekao je Matjaž Kek potvrdivši da je Moises u konkurenciji za sastav.

– Malešu malo nedostaje za povratak, Moises dobro djeluje i bit će u konkurenciji za sastav. Igrači na treningu dali su mi zamisliti, konkurencija se zaoštrava, možda bude i nekih iznenađenja – rekao je Kek.

Previous articleLNG terminal na Krku važan je za cijelu jugoistočnu Europu
Next articleSada Tele2 mreža duplo bolja na cijelom Jadranu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here