Home Mozaik VIDEO Ronilac naletio na morskog psa, odmah je shvatio da nešto nije...

VIDEO Ronilac naletio na morskog psa, odmah je shvatio da nešto nije u redu

126
0

Kada je iskusni ronilac Scott Eccles uživao u toplom Atlantskom oceanu, zaprepastio ga je neobičan prizor nekoliko metara od njega. Iako mu neobični susreti s morskim životinjama nisu bili strani, nešto ga je u toj situaciji jako zabrinulo.

Ogromni morski pas se pojavio plivajući jako blizu njega. Kamere su uspjele snimiti neočekivan preokret događaja koji je uslijedio.

Josh je odmah shvatio da nešto nije u redu. Morski se pas počeo agresivno zabijati u njega, pokušavajući mu prenijeti poruku koju Josh nije razumio.

Tek kada je pobliže pogledao trbuh morskog psa je shvatio što treba učiniti. Duboko je udahnuo i napravio nešto što je uistinu nevjerojatno.

Iz trbuha morskog psa je virila ogromna kuka. Josh je brzo shvatio da je neobično ponašanje životinje bio poziv u pomoć. Ovaj morski pas nije htio nikome naštetiti. Jednostavno je trebao pomoć te je pomislio da ju može dobiti od čovjeka koji je plivao u njegovom teritoriju.

No takvi morski psi su vrlo veliki i nezgodni. Mogu narasti do 3.5 metara u dužinu te, iako inače nisu prijetnja ljudima, svejedno nisu baš predvidivi.

Riskirajući svoju sigurnost, Josh je oprezno doplivao do trbuha morskog psa te ga je počeo spašavati. Nevjerojatno je da je Josh uspio skupiti dovoljno hrabrosti da pomogne unesrećenom morskom psu izvodeći taj ludi potez.

Ta vrsta morskog psa preferira suptropske plitke vode te će čak plivati uzvodno u rijekama. Ovoga je Josh susreo dok je plivao malo dalje od obale Floride.

No njihova priča ovdje ne završava. Ono što je morski pas učinio kako bi zahvalio roniocu se uskoro proširilo internetom. Morski su psi inače zastrašujuća bića, ali je ovaj pokazao da je svakome ponekad potrebna pomoć. (novizivot.net)

Previous articleKacusha M.Strajh u pohodu na Krk: SEXPERTIZA- Nagovaram ženu, ali ona neće…
Next articleIvana Knoll osvanula na tulumu Leonarda di Caprija, odmah se našla u zagrljaju kanadske megazvijezde

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here