Home Mozaik VIDEO s 1.6 milijuna pregleda: Zaposlenik Twittera snimio trenutak u kojem je...

VIDEO s 1.6 milijuna pregleda: Zaposlenik Twittera snimio trenutak u kojem je dobio otkaz!

98
0

Zaposlenici Twittera koji su upravo dobili otkaz nakon dramatičnog ultimatuma Elona Muska snimili su se kako odbrojavaju do trenutka kad više neće raditi za tvrtku, a video je skupio 1.6 milijuna pregleda.

Stvari na Twitteru postale su kaotične otkako je osnivač Tesle Elon Musk kupio tvrtku i uveo niz promjena. Musk je otpustio velik broj osoblja kako bi smanjio troškove uz upozorenja da “bankrot nije isključen”.

Preostalom je osoblju dao ultimatum prema kojem su se morali obvezati na “dugi rad s visokim intenzitetom” uz slijeđenje njegovih pravila o produktivnosti, a na koji su morali odgovoriti 17. studenog do 17:00 sati po njujorškom vremenu.

Alternativno, zaposlenici nisu morali odgovoriti na Muskov ultimatum, čime bi automatski dobili otkaz, što znači da će napustiti Twitter uz tromjesečnu otpremninu. Ta je ekipa snimila trenutak u kojem slave svoj odlazak iz Twittera.

Matt Miller sada je bivši zaposlenik Twittera, a otpušten je nakon gotovo 10 godina rada. Na svom je profilu objavio video na kojem on i brojni drugi zaposlenici otkucavaju sekunde uz opis “bila je to vožnja”.

Matt i ekipa odbrojavali su sekunde do velikog trenutka, roka u kojem je Muskov ultimatum nastupio i službeno su otpušteni.

Čim je odbrojavanje završilo, Matt se našalio da je tu bilo “puno pompe i okolnosti”, dok je netko drugi dobacio: “‘Ajmo isprobati bedževe”, jer je sada već bivše osoblje Twittera zanimalo otvaraju li im bedževi zaposlenika još uvijek vrata.

Previous articleStiže još obilne kiše, nevremena, snijeg moguć i u nizinama
Next articleUčiteljica dala otkaz i posvetila se karijeri na OnlyFansu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here