Home Mozaik VIDEO: Što je u vodi ispod ovog muškarca? Nitko nije posve siguran,...

VIDEO: Što je u vodi ispod ovog muškarca? Nitko nije posve siguran, ali ne izgleda nimalo dobro

245
0

Kažu da je najstrašnije kad nismo posve sigurni s čim imamo posla, jer je strah od nepoznatog najveći. Na snimci koju je na Twitteru pogledalo više od 30 milijuna ljudi vidimo upravo to – drugim riječima, ne vidimo baš pretjerano, ali je dovoljno da nas uznemiri.

Na snimci vidimo kako se voda mreška oko brodića. U jednom trenutku nekakvo stvorenje napola izroni, ali ne vidimo o kome se radi. Boja vode je ta koja otežava vidljivost, a tu je još i pjena. Zacijelo je svoje dao i kut snimanja, jer je moguće da bi se iz nekog drugog kuta moglo vidjeti o čemu se radi. No, u dubinama se nalazi neko stvorenje – čovjek nije posve siguran je li ono gigantski veliko, pa se radi o jednom stvorenju, ili je samo umjereno veliko, ali ih ima nekoliko.

Muškarcu u plovilu nipošto nije bilo svejedno, ali nije mogao ništa napraviti. Držao je veslo i kameru, čekajući da se stvorenje ili stvorenja ispod njega smire ili odu svojim putem. Premda na snimci ne vidimo je li se to dogodilo, očito jest, a muškarac se potom vratio na kopno.(Jutarnji.hr)

Previous articleVučić za talijanski tisak: Putin i Zelenski bi trebali pregovarati, a Srbija je najnaprednija država u cijeloj regiji
Next articleSeverina u potpuno novoj ulozi: Pjevačica mijesila kruh u papreno skupoj haljini, a pogodite što je bilo u prvom planu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here