Home Najnovije VIDEO: Ter Stegen poludio na Modrića. Urlao je dok su ga suigrači...

VIDEO: Ter Stegen poludio na Modrića. Urlao je dok su ga suigrači smirivali

86
0

U prvoj polufinalnoj utakmici španjolskog Kupa kralja Barcelona je slavila 1:0 na Santiago Bernabeuu pogotkom Francka Kessieja. Ovo je prvi od tri El Clasica u idućih mjesec dana – uzvratni ogled u Kupu na rasporedu je 5. travnja, a između ta dva meča ugurao se i susret u prvenstvu 19. ožujka.

U centru jednog od najupečatljivijih trenutaka prvog poluvremena našao se hrvatski kapetan i veznjak Real Madrida Luka Modrić. Dogodilo se to u 34. minuti susreta prilikom jednog napada Real Madrida. Lopta je nezgodno pogodila Francka Kessieja u kaznenom prostoru Barcelone i on je ostao ležati na terenu, ali igrači Real Madrida nisu željeli izbaciti loptu i prekinuti akciju. Konkretnije, Modrić to nije htio učiniti.

Igrači Barce tražili su da protivnici iz Madrida zbog fair-playa izbace loptu i prekinu igru da se Kessieju ukaže pomoć, ali to se nije dogodilo. Akcija se završila Modrićevim udarcem preko gola, a na to je poludio Ter Stegen. Golman Barcelone je nakon Modrićevog udarca izašao s gola i krenuo prema Modriću bijesno urlajući na njega.

Suigrači su ga krenuli smirivati, a u tome su na kraju i uspjeli pa nije došlo do većeg okršaja s Modrićem koji nije izgledao kao da ga uopće zanima što Ter Stegen ima za reći po pitanju njegove odluke.

Previous articlePogledajte što je Modrić promašio u 30. sekundi El Clasica. Mogao je šokirati Barcu!
Next articleXavi se nakon El Clasica naklonio Modriću i Kroosu: Nemoguće im je uzeti loptu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here