Home Mozaik VIDEO: Tiktokerica snimila što uslijedi kada u kockarnici padne jackpot vrijedan čak...

VIDEO: Tiktokerica snimila što uslijedi kada u kockarnici padne jackpot vrijedan čak šest milijuna eura!

122
0

Thomas Evans Zanot, kockar iz Arizone, osvojio je neku noć najveći progresivni jackpot svih vremena u takozvanom Pai Gow pokeru. Zanot je u vegaškoj kockarnici Flamingo uzeo čak 6,4 milijuna dolara (5,96 milijuna eura), i to uz ulog od samo pet dolara.

Američki portali su prenijeli da je Zanot i inače strastveni pokeraš koji je do sada zaradio preko milijun dolara igrajući uživo na turnirima, a samo je tijekom prosinca osvojio je 99.600 dolara zahvaljujući 33. mjestu na WPT Svjetskom prvenstvu u Wynn Las Vegasu.

Prije nego što ga je poljubila karta, Zanot je za stolom sjedio više od 11 sati i dotad izgubio 375 dolara, a basnoslovni jackpot mu je donio takozvani straight u boji, i to u nizu od sedam karata.

@cocox33 Someone finally won the $6.4M paigow jackpot 🙀.. and it reset to $300k 🥲 #jackpot #vegas #paigow #winner #casino #millionaire ♬ たぶん – YOASOBI

Naravno, Zanota je istog trenutka okružilo do zuba naoružano osiguranje, a posjetiteljica koja je svjedočila prizoru je tome dodala da je jackpot srušen na samo 312 tisuća dolara.

Zanot, naravno, nije sa sobom svih 6,4 milijuna jer u Las Vegasu svi dobici iznad 1,200 USD podliježu porezu od 30%.

Previous articleVIDEO: Dron doletio iznad rovova i dostavio ukrajinskim vojnicima teglu šećera
Next articleTitova fotka iz mladosti zapalila internet: Svi bruje o tome što mu je na glavi (FOTO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here