Home Najnovije VIDEO: Zvijezda Reala nakon utakmice šakom udarila igrača Villarreala

VIDEO: Zvijezda Reala nakon utakmice šakom udarila igrača Villarreala

447
0

Mlada zvijezda Real Madrida Federico Valverde (24) na parkingu je šakom udario ofenzivca Villarreala. Podsjetimo, Villarreal je pobijedio Real Madrid 3:2 na Santiago Bernabeuu u 28. kolu španjolskog prvenstva. Brojni mediji, pa tako i The Athletic, objavili su kako su se dvojica igrača sukobila tijekom utakmice, nakon čega je Valverde rekao Baeni da će ga dočekati kada ona završi.

Španjolski mediji objavili su kako Villarreal navodno ima snimku incidenta, s čime je upoznata i policija. Također, Athleticovi izvori otkrili su kako su se Valverde i Baena prvi put posvađali u siječnju na utakmici Kupa Kralja. Marca, pak, ima izjavu Valverdeovih predstavnika, koji su potvrdili da je urugvajski nogometaš udario Španjolca.

El Chiringuito je na Twitteru objavio snimku Baene, a u opisu objave stoji kako nogometaš Villarreala ima natečenu jagodičnu kost, što bi trebala biti posljedica Valverdeova udarca.

“Baena je u utakmici Kupa Kralja udario Fedea i rekao mu: ‘Plači sada kada ti se sin neće roditi.’ Na tome je stalo, no sada je rekao nešto slično i Fede je poludio. Rekao mu je da mu ne dira obitelj i dogodilo se što se dogodilo”, tvrde Valverdeovi predstavnici.

Marca ističe kako je Valverdeova supruga Mina Bonino početkom 2023. godine gotovo izgubila drugo dijete, no trudnoća je ipak u redu. Navode i kako je Baena na utakmici Kupa Kralja prema Valverdeu pokazao gestu plakanja.

Athletic piše kako je klupski dužnosnik Villarreala Xisco Nadal nakon utakmice objavio pa obrisao objavu na Twitteru u kojoj je Valverdea prozvao kukavicom. Real je odbio komentirati incident kada ga je Athletic kontaktirao, dok su Baenini predstavnici izjavili kako nisu upoznati s time što se dogodilo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here