Home Mozaik Vidoje nije razgovarao s ocem šest godina zbog Nikoline? Pišek tvrdi: ‘Cijela...

Vidoje nije razgovarao s ocem šest godina zbog Nikoline? Pišek tvrdi: ‘Cijela obitelj me šikanira od početka

683
0
foto: Kurir

Viktor Ristović, koji je poznatiji kao Miša Grof, nije pričao sa sinom Vidojem neposredno prije njegove smrti zbog njegove supruge Nikoline, ako je vjerovati tvrdnjama srpskog Kurira.

Izvor blizak obitelji Ristović otkrio je za gore spomenuti medij da je Miša Grof bio bijesan na sina jer troši ogromnu količinu novca na prohtjeve svoje supruge.

“Miša Grof nije pričao s Vidojem prije smrti zbog njegove supruge Nikoline. Miša je godinama opominjao Vidoja na način života koji živi voditeljica, ali i na količinu novca koju troši na svoj luksuzni život. Posljednji njihov sukob izbio je zbog kuće u Zagrebu koja se renovira iako je nova. Nikolina i Vidoje su imali fenomenalnu kuću koju su za sebe sagradili, ali je njoj to bilo malo. Sve su srušili i krenuli su s gradnjom iz početka, s bolesnim bazenima, perverzijama… Miša je svakog tjedna slao novac za te radove. Ta kuća, koja još uvijek nije završena, vrijedi preko 800.000 eura, do sada su toliko uložili”, ispričao je neimenovani izvor za Kurir.

Nikolina je nedavno otkrila prijateljima da njen suprug i njegov otac, koji je sad proziva da je pohlepna, nisu razgovarali šest godina, piše 24 sata.

“Kad je umro tata, umro je i djed”, rekao je Miša Grof navodno, a Nikolina se povjerila prijateljima. Prije nekoliko dana održana je misa za njenog supruga, a njihovoj kćeri Uni Sofiji navodno je trebala liječnička pomoć koju joj je njen djed odbio osigurati.

“Vidojeva obitelj šikanira me već deset godina. Zašto, ne znam. Ne mogu ulaziti u to”, požalila se navodno Nikolina prijateljima.

“Spekulacije koje su se pojavile da su ona i Vidoje bili pred razvodom zgrozile su Nikolinu. Vidoje je bio uz nju kad joj je krajem prošle godine umro otac. Brinuo se da sve prođe što bezbolnije za nju”, rekli su Nikolinini prijatelji.

Podsjetimo, sve se više zahuktava drama oko Vidojeva nasljedstva. Naime, nakon što je njegov otac optužio Nikolinu da joj je stalo samo do Vidojeva novca te kako će dobiti samo ono što joj zakonski pripada, niti lipe više, oglasila se i Nikolina komentirajući kako je Vidojev otac svu imovinu njezina pokojnog muža sebi neosnovano prisvojio.

“Na neistinite i grube insinuacije mog svekra, gospodina Vitora Ristovića ili kako ga vi zovete Miša Grof, koje ste objavili 22.6.2022. godine, sva moja obraćanja Vidojevom ocu u pogledu imovine su bila usmjerena isključivo na ostvarivanje zakonskih nasljednih prava koje moj svekar meni i mojoj i Vidojevoj kćeri nažalost grubo uskraćuje, što se i vidi iz njegove izjave koju ste objavili. Otac moga supruga nije njegov zakonski nasljednik te nema nikakva prava da raspolaže Vidojevom imovinom koju je neosnovano prisvojio”, rekla je Nikolina za srpske medije.

Previous articleHrvatska na udaru toplinskog vala, objavljeno do kada će trajati
Next articleŽenu kod Trebinja ugrizla riđovka, kad je stigla hitna pomoć nagazila je na – poskoka!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here