Home Vijesti Vijećnika Akcije mladih iznervirali stranci: ‘Moga’ bi mađarskoj stoki glavu rascipiti palicom....

Vijećnika Akcije mladih iznervirali stranci: ‘Moga’ bi mađarskoj stoki glavu rascipiti palicom. Istetovirat ću im bana Jelačića na čelo, j**o im pas mater!

1331
2

Gradski vijećnik iz političke stranke Akcija mladih Kristijan Kotlar na svojoj privatnoj Facebook stranici u ponedjeljak je na neprimjeren način pisao o mađarskim turistima koje je ranije toga dana ugostio.

– Nakon 1000+recenzija, koju stotinu više rezervacija i nekoliko tisuća ugošćenih turista, danas prvi put najozbiljnije razmišljam kako bi moga’ mađarskoj stoki glavu rascipiti palicom. A tek su se checkirali… – napisao je Kotlar ne navodeći razloge ljutnje, da bi kasnije u komentarima dodao: “Istetovirat ću im bana Jelačića na čelo, j**o im pas mater”.

U konverzaciju su se uključili i Kotlarovi prijatelji, među njima i vijećnica Akcije mladih u Županijskoj skupštini Marjana Botić, koja je konstatirala kako će oni “poći brzo ća u pm odakle su i došli”, prenosi portal 057info.
“Naravno da mi je danas žao što sam jučer to napisao, nakon nekoliko sati obrisao sam objavu s Facebooka. Bavim se ovim poslom nekoliko godina, uvijek imam dobrih iskustva, ali gurkanje, unošenju u lice, neukusni komentari, pitanja ima li u Zadru striptease bar, pa neprimjerena gestikulacija nakon što sam rekao da nema… Stvarno me izrevoltiralo, bio sam frustriran a svoje sam frustracije istukao na Facebooku. Nije primjereno, ali bolje tako nego da sam ušao u fajt s tim gostom. Moja objava ne znači da je mrzim Mađare, ili da mislim da su svi ili većina pripadnika tog naroda problematični. Svaki čovjek je priča za sebe i tako ću im i dalje pristupati u ovom poslu”, kaže Kotlar.

2 COMMENTS

  1. Nije primjereno, ali sa Madzari imamo negativna iskustva … zato “nisu dobrodosli u Hrvatskoj”.

  2. Pitam se samo da je ovo izgovorio netko iz vastu kako bi se reagiralo…sramota…Grad kulture 2020….

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here