Mozaik

Vivien i Natko prvi zajednički koncert posvetili Oliveru!

Vivien i Natko prvi zajednički koncert posvetili Oliveru!

Na Trsatskoj gradini u sklopu 13. izdanja Ljeta na Gradini održan je koncert „Na obali srca“ u izvedbi poznate riječke solistice Vivien Galetta uz uspješnog mladog gitarista Natka Štiglića. Publika je pljeskom dočekala goste koncerta- tenora Voljena Grbca, gitarista Maria Šimunovića te talentiranog Antonia Krištofića, a na pozornici su se pridružile i sestre Nina i Anja Fakin.
Vivien Galletta i Natko Štiglić publiku su poveli na glazbeno putovanje isprepleteno baladama i šansonama uz prizvuk Mediterana. Posjetitelji su osim u koncertu, uživali i u domaćim istarskim delicijama – pršutu i siru za koje su bili zaslužni sirana Latus iz Žminja te tvrtka Pisinium iz Pazina.
Kroz ovu večer prožetu glazbom posjetitelje je vodioNeno Pavinčić, a izvođači su emotivnom izvedbom pjesama Olivera Dragojevića dali počast ovom velikanu hrvatske estrade, a u tim trenucima na zidinama Gradine osvanula je projekcija s porukom – „Rijeka te voli“.
Sljedeće što posjetitelje očekuje u sklopu Ljeta na Gradini je dramska predstava „Muškarci su s Marsa, žene su s Venere“ u izvedbi Romana Šuškovića Stipanovića. Predstava se održava u petak, 03. kolovoza s početkom u 21.00 h, a ulaznice za stajanje mogu se kupiti u Vintage baru na Gradini, Dallas Music shopu te putem sustava mojekarte.hr, dok su ulaznice za sjedenje rasprodane.

Midas

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mozaik

More in Mozaik

„Istria nobilissima“ (Plemenita Istra), veliki uspjeh riječkih umjetnika

spDecember 15, 2018

VIDEO: Time Out o Adventu u Rijeci

spDecember 14, 2018

Zbog kvara na grijanju otkazani programi u HNK Zajc

spDecember 14, 2018

Rijeka Advent: Gdje preko vikenda?

spDecember 13, 2018

Lista za Rijeku: Romolo Venucci zaslužuje gradski muzej

spDecember 13, 2018

‘Ljudi za ljude’: Sandi i Saša u subotu skupljaju slatkiše i poklone za braću bez roditelja!

spDecember 12, 2018

Festival kratkih filmova iz cijelog svijeta na 49. KRAF-u 2018. – Rijeka

spDecember 11, 2018

Noć HNK Rijeka: Rijeka je način života!

spDecember 11, 2018

Festival čokolade oduševio više od 10 tisuća posjetitelja

spDecember 9, 2018

Portal Rijeka Danas je godinama vodeći news portal Rijeke i Kvarnera s najaktualnijim novostima iz svijeta politike, sporta, zabave, kulture i biznisa. Možete nas pratiti putem web adresa www.rijekadanas.com i www.kvarnerdanas.com kao i putem naše facebook stranice: https://www.facebook.com/rijekadanas

Copyright © 2017 Rijeka danas.