Home Mozaik Vocal Studio Maraton – Završni koncert

Vocal Studio Maraton – Završni koncert

652
0

Udruga Maraton je osnovana 2008. godine i bavi se glazbenom edukacijom djece i mladih. U sklopu udruge Olja Dešić pokrenuo je školu pjevanja i sviranja Vocal/Instrumental Studio Maraton koja je namijenjena svim nadarenim osobama koje žele napredovati u glazbeno scenskom okruženju. Osim edukacije, koja je osmišljena kao kvaitetno provođenje slobodnog vremena djece i mladih, polaznicima nudimo i mnoštvo drugih sadržaja te sudjelovanja u raznim vanjskih projektima, poput snimanja radijskih reklama, snimanja pratećih dionica, glazbenih nastupa… Do sada je u našim aktivnostima sudjelovalo preko 200 djece i mladih sa šireg riječkog područja.

U srijedu 16. 06. 2010. godine s početkom u 21:00 sat u Stereo Dvorani škola pjevanja Vocal Studio Maraton održat će svoju završnu manifestaciju za kraj ove školske godine, na koju Vas ovim putem s radošću pozivamo. Radi se o tome da će preko 30 polaznika pokazati svoja vokalno scenska znanja i vještine koja su usavršavali ili stekli u Maratonu. S obzirom da se radi o izuzetno mladim i talentiranim ljudima svojim primjerom, kao udruga nastojimo biti primjer i ostalima te ukazati na vrlo kvalitetno osmišljeno slobodno vrijeme djece i mladih.

Također, polaznici škole pjevanja za desetak dana objavljuju svoj Maxi singl u izdanju etikete Croatia Records Maraton, čija će se promocija također održati istu večer u sklopu programa u Stereo Dvorani. Održavanju završnog koncerta su uvelike pomogli Caffe Jazz Tunel i Stereo Dvorana.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here