Home Sport Vođa navijača Milana lupao šamare, treneru ukradena medalja: Vratite mi je, to...

Vođa navijača Milana lupao šamare, treneru ukradena medalja: Vratite mi je, to mi je jedina koju imam! (VIDEO)

306
0

Milan je u nedjelju osvojio naslov u Serie A, pošto je u gostima pobijedio Sassuolo 3-0.

Nakon utakmice igračima i trenerima Milana dodijeljene su medalje za osvajanje “Scudetta”, nakon čega je uslijedilo slavlje s navijačima “Rossonera”. No, obilježila su ga dva incidenta.

Treneru Milana Stefanu Pioliju ukradena je medalja tijekom prvenstvene proslave s navijačima talijanskog kluba, javljaju talijanski mediji.

– Tijekom slavlja ukrali su mi medalju. Bio bih vam zahvalan kada biste javno objavili da mi se vratila. To je jedina medalja koju imam – rekao je Pioli za talijanski dnevnik “La Repubblica”.

Na stadionu Mapei bilo je oko 20.000 navijača Milana.

Nakon posljednjeg sučevog zvižduka uslijedila je prava invazija na teren, no prije toga su letjeli šamari! Podijelili su ih zloglasni navijači Milana koji su šamarali ostale “mirne” pristaše Rossonera.

Očito je došlo do nesuglasica u vlastitim redovima, a na snimci se vide jaki udarci u lice, nogom u stražnjicu ili leđa.

Udarce su usmjerili navijači zaduženi za navijanje, koji inače imaju status predvodnika, a snimku pogledajte u videu.

Čelnicima je zasmetalo što su neki navijači ušli na teren bez dopuštenja, a promijenjeni su i planovi za dodjelu pehara i medalja.

Nogometaši Milana ove sezone stigli su do 19. prvenstvenog trofeja prvaka Italije u klupskoj povijesti, a prvog nakon 11 godina.

Previous articleNavalni na sudu: Putin je luđak
Next articleHRT poskupljuje pretplatu!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here