Home Sport Voliš nogomet? Dođi, zaigraj i postani nogometaš HNK Rijeka!

Voliš nogomet? Dođi, zaigraj i postani nogometaš HNK Rijeka!

34
0

Već je dobro poznato da Hrvatski nogometni klub Rijeka, uz ostvarivanje svojih sportskih ciljeva, iznimnu pažnju posvećuje i zbližavanju s lokalnom zajednicom kroz niz različitih projekata.

Ovaj program našu djecu i mlade potiče na odabir sporta kao jednog od važnih faktora za zdravi rast i razvoj, doprinosi kvaliteti organiziranog provođenja slobodnog vremena te educira o kreativno navijačkom izražavanju i fair playu.
Ovim dopisom želimo Vas obavijestiti, da osim dosadašnjih aktivnosti u sklopu projekta „HNK Rijeka – prijatelj djece“, nudimo jedinstvenu mogućnost za svu djecu, ljubitelje nogometa, rođenu 2016. godine.

Stručni stožer Škole nogometa HNK Rijeka želi svoj djeci koja završavaju svoju vrtićku dob, prije upisa u osnovnu školu osigurati selektivni trening iz kojeg će se djeci koja imaju nadarenost za nogomet omogućiti treniranje i osigurati mjesto u ekipi najmlađe selekcije HNK Rijeka.

Zainteresirani roditelji mogu se javiti na kontakte iz našeg letka-plakata koji će Vam biti dostavljeni, kako bi se napravio popis svih zainteresiranih.

Nakon prijava stupit će se u kontakt sa zainteresiranim roditeljima koje ćemo upoznati sa svim detaljima ove nove aktivnosti u sklopu projekta, a koji je vezan za djecu koja napuštaju vrtić i postaju osnovnoškolci.
Ujedno, sva djeca koja žele mogu postati članovi Kluba. Pristupnice za članstvo u Klubu HNK Rijeka možete pronaći na linku: https://nk-rijeka.hr/wp-content/uploads/2021/07/Pristupnica_HNK-Rijeka-Prijatelj-djece.pdf
Očekujemo vas s nestrpljenjem i veselimo vašem dolasku!
HNK

Previous articleDerbi u Maksimiru između Dinama i Rijeke sudit će Ciprani!
Next articleOsvojen Bingo 39 od 22.026,59 €

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here