Home Najnovije Vučko: Popio sam par piva, samo sam htio smiriti situaciju!

Vučko: Popio sam par piva, samo sam htio smiriti situaciju!

161
0

Jurica Vučko, bivši igrač Hajduka i nekadašnji pomoćnik Igora Tudora, uhićen je u Trogiru, gdje se održavao Dalmatinko kup. Za Slobodnu Dalmaciju iznio je svoju stranu priče. “Popio sam par piva jer sam slavio veliki uspjeh mog Primorca na turniru s mojom ekipom koju inače vodim. Došao sam u Trogir iz Vranjica gdje su igrali. Nije istina da sam vrijeđao djecu i roditelje.

Poznato je da sam ekstremni hajdukovac, ali u ovim situacijama pokušavam zaštititi druge jer znam da u Splitu i Zagrebu ekstremno slavlje može izazvati incident. Moja intencija bila je primiriti situaciju. Možda je policija mislila da ću nekoga napasti, to mi nije bila ni zadnja namjera. Zanimljivo je da je taj trener kojeg sam navodno napao moj kolega iz mlađih dana kada smo igrali u hrvatskoj reprezentaciji”, rekao je Vučko.

“Želim istaknuti da sam upravo ja prije dva dana dočekao ekipu Dinama u Stobreču. Zahvaljujem se policiji u Trogiru na njihovom korektnom postupanju, a što se tiče boravka u postaji, mogu vam reći da sam zaspao kao beba, ne zbog alkohola, već sam bio umoran”, dodao je Vučko.

Podsjetimo, Vučko je uhićen u Trogiru jer je narušavao red i mir na “naročito drzak i nepristojan način”. Vikao je i vrijeđao trenera dječje nogometne momčadi Dinama na Dalmatinko kupu, za vrijeme utakmice Hajduka i Dinama. Riječ je o međunarodnom turniru za mlade. Dalmatinski portal objavio je da je Vučko navodno vrijeđao i policiju koja ga je došla privesti sinoć oko 21 sat.

Slobodna Dalmacija dodaje kako mu je u postaji izmjereno 1.60 promila alkohola u krvi. Protiv njega je podnesen optužni prijedlog zbog remećenja javnog reda i mira na naročito drzak i nepristojan način te je noć proveo u policijskoj postaji dok “opojna sredstva” nisu prestala djelovati.

Prijavljen je i zbog neposjedovanja osobne iskaznice, a Slobodnoj Dalmaciji je rekao kako mu je osobna bila u automobilu. Incident je komentiralo i vodstvo Dinama: “Sama činjenica da je našu djecu od 13 godina na turniru u Trogiru čuvala interventna policija govori dovoljno. Ostalo nemamo potrebu komentirati, a o konkretnom događaju svoj pravorijek neka donese nadležni sud.

Previous articleČasnik iz Roswella na samrti razjasnio legendarni NLO misterij: ‘Prikrili su još jedno mjesto… Vidio sam tijelo izvanzemaljca…’
Next articleŠef ruske državne agencije zaprijetio Crnoj Gori i Makedoniji balističkim raketama

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here