Home Mozaik Zapio se s dečkima i završio na operaciji: U želucu su mu...

Zapio se s dečkima i završio na operaciji: U želucu su mu našli čašu koja je u njega ušla kroz guzu! (VIDEO)

445
0

Sigurni smo da ste čuli razne lude priče koje su započele s “ma, daj, idemo na jednu”, ali ovakvo što definitivno je izvan svake kategorije. A New York Post upravo prenosi storiju o muškarcu kojem su liječnici iz želuca uklonili metalnu čašu za koju vjeruju da je u njega ušla kroz rektum!

Neimenovani muškarac iz okruga Maharajganj nekoliko dana se žalio na bolove, pokušavao riješiti problem kod više liječnika, međutim nakon što patnja nije prestajala unatoč raznim tretmanima, na kraju je došao do dr. Lala Bahadura Siddharthe iz bolnice Siddharth u Jaunpuru.

Siddhartha je ne rendgenskoj snimci uočio u pacijentu čašu, pa ga je hitno uputio na operaciju (6. kolovoza) tijekom koje su liječnici uklonili predmet.

U sali je nastala i snimka koju smo umetnuli u članak (upozoravamo da je uznemirujuća), a u međuvremenu je otkriveno da se muškarac prije koji dan baš jako napio s trojicom neznanaca po povratku iz trgovine u koju je otišao po povrće.

Dok se otrijeznio, nepoznate osobe su nestale, a liječnici medijima nisu znali reći je li muškarac sam gurnuo čašu u rektum ili je možda bio napadnut.

Ipak, donijeli su i dobru vijest, koja glasi da se ‘pijanac’ dobro oporavlja.

“Kada su pacijenta upitali kako se u njemu našla čaša, rekao je da ju je progutao. Međutim, njegova verzija nije bila uvjerljiva jer je pronađena zaglavljena u njegovom trbuhu naopačke. Očito je ušla u pacijentov želudac kroz njegov analni put (rektum)”, rekao je dr. Lal Bahadur Siddharth, prenosi ETV Bharat.

Previous articleBožo Vrećo na Jadranu pozirao u jednodijelnom kupaćem kostimu: Djevičanska plaža (FOTO)
Next articleHrvatski napadač zabio spektakularan pogodak u poljskoj ligi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here