Home Mozaik Zaprosio djevojku nasred pune plaže, a onda se pojavila ona: Kad je...

Zaprosio djevojku nasred pune plaže, a onda se pojavila ona: Kad je progovorila, nastao je apsolutni muk (VIDEO)

235
0

Prosidbu iz snova mladog para pokvario je znatiželjni “susjed” na plaži. Zenika Lanca je na TikToku pokazala romantičnu proslavu koju je organizirao njezin dečko dok ju je spremao pitati bi li se udala za njega. Međutim, stvari nisu išle kako je planirano.

Istini za volju, prosidbe na javnim mjestima, posebice plažama, uvijek su riskantne. Zenikin sadašnji zaručnik postavio je šator uz koji je bila torta, bijeli stolnjak i desetine jastuka. Na torti piše: “Hoćeš li se udati za mene?”, a u pozadini je stavio natpis s istim riječima.

Kad je kleknuo, u kadar im je uletjela nepoznata žena kako bi dohvatila znak koji se prevrnuo. Umjesto da nakon toga ode, ona nastavlja prekidati poseban trenutak para i čak se čini da traži da pogleda prsten dok se par grli.

@warngwarng

Please be mindful of other people’s once in a lifetime event! You never know you’re already ruining it 🥹 But i won’t have this any other way! I’ll redo this all over again 🫶🏼💞

♬ original sound – Zenicca Llanza

“Kako brzo pokvariti prosidbu”, napisala je Zenika na TikToku. Molim vas, pazite se ovakvih stvari koje se ljudima događaju jednom u životu. Nikad ne znate jeste li ih upropastili, poručio je Tiktoker.

“Prvih nekoliko sekundi mogu pripisati dobroj namjeri, a ostalo nevaspitanju”, “Pozlilo mi je od muke dok sam ovo gledala”, “Užas, umjesto da ostavi, nastavi se petljati”, samo su neki od komentara ispod. video koji je na TikToku skupio više od 730.000 pregleda.

Previous articleAlen Bokšić: Livaja je mađioničar! Samo on može ono izmisliti, a znate li što mi je rekao o Hajduku?
Next articleOvaj par će se vjenčati, a na vjenčanju će se se*sati s gostima: Ovo ih dodatno oduševljava i jedva čekaju sve vidjeti(VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here