Home Mozaik Zaradila 27.000 eura, a radi samo 15 minuta dnevno: žena otkrila kako...

Zaradila 27.000 eura, a radi samo 15 minuta dnevno: žena otkrila kako se brzo obogatiti iz dnevne sobe (VIDEO)

356
0

Kriza visokog životnog standarda i dalje opterećuje mnoge novčanike i sve se više ljudi okreće sporednim poslovima koji bi im mogli donijeti nešto novca. Ako se i vi borite s ovim problemom i tražite jednostavan način zarade, ovo bi mogla biti dobra ideja.

Sve što trebate su društvene mreže, besplatan program i 15 minuta dnevno. Jedna domaćica otkrila je kako ovako uspije zaraditi 2600 eura uz ovaj posao sa strane, a ovo su njezini savjeti.

Tiktokerka Greta otkrila je da joj je ovaj dodatni posao u samo šest mjeseci potpuno promijenio život. Ona prodaje digitalni sadržaj na platformama koje to podržavaju (npr. Etsy) i sada želi pomoći drugima da razviju svoje poslovanje.

  • Ovo je jednostavan način zarade. Kao domaćica zarađujem prodajući digitalni sadržaj koji objavljujem na platformama s kojih ga korisnici mogu preuzimati i samim time novac sjeda na moj račun – objašnjava.

Kaže da je vrlo jednostavno i da svoju ideju možete realizirati u samo tri koraka.

– Pomoću aplikacije Canva kreirajte svoje proizvode, postavite ih na takvu platformu, a zatim koristite društvene mreže za oglašavanje – dodaje Greta.

U drugom videu potvrđuje ono što je rekla i želi inspirirati ljude da krenu njezinim stopama.

– Ovo može biti i vaša priča ako krenete danas – zaključuje ova domaćica.

@gretecreates2

I can teach you how to sell digital downloads on Etsy & other digital product tips✨ Watch my pinned videos & click the link in my bio to learn how to make passive income with digital products👩‍💻 #digitalproducts #etsydigitaldownloads #sidehustleideas #onlinebusinesstips #passiveincomeideas #makemoneyonline

♬ original sound – Rhian ❤

U drugim videima na svom Tiktok računu pokazala je neke ideje za izradu proizvoda u aplikaciji Canva. Mogu se prodati ovoj ili sličnim platformama. Među tim prijedlozima su predlošci za etikete proizvoda, igre za zabavu za ispis, proračunske tablice za organiziranje proračuna, kao i radne bilježnice za djecu.

Također, pokazala je koliki je uspjeh postigla prodajući jedan proizvod za oko 10 eura u razdoblju od dvije godine. U tom razdoblju zaradila je nevjerojatnih 25.750 eura, a sada svojim uspjehom pomaže drugima da pokrenu vlastiti privatni biznis.

Gretina snimka očito se dojmila mnoge s obzirom na to da je vrlo brzo skupila čak 69.200 pregleda, 1.583 lajka, 42 komentara i 65 dijeljenja, a ovo su neki od njezinih odgovora na pitanja pratitelja.

– Oglašavajte se putem društvenih mreža i Pinteresta, a kasnije će vas potencijalni kupci prepoznati – zaključila je Greta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here