Home Mozaik Zaronila je u led kako bi spasila psa: pronađena beživotna 3 mjeseca...

Zaronila je u led kako bi spasila psa: pronađena beživotna 3 mjeseca kasnije kako grli životinju

97
0
ezgif 6 0a2011e79c

Njezin suprug bio je shrvan: “Rekao sam joj neka ne zaroni, ali sam iz njezinih očiju znao da hoće. Zaronila je u led kako bi spasila psa. Za nju on nije bio samo pas

45-godišnja Amanda, medicinska sestra i majka 4 djece, otišla je 23. prosinca sa suprugom u North Fork Eagle River u Montani, povodom 18. godišnjice braka. Zajedno s njima bio je i voljeni pas Groot, koji je iznenada pao u ledenu vodu. Ugledavši svoju voljenu životinju u nevolji, vlasnica nije razmišljala i zaronila u vodu kako bi spasila psa Nažalost, od tog trenutka Amanda i pas su izgubljeni, a samo 3 mjeseca kasnije oboje su pronađeni mrtvi.

Amanda, 45 godina, nestala 3 mjeseca i pronađena beživotna

Tragediju je ispričao sam suprug Amande Richmond, koja se nasmrt smrznula grleći svog psa. On i njegova 45-godišnja supruga otišli su u Montanu na odmor i šetali su pored zaleđenog jezera na dan tragedije. Iznenada je Groot, njihov voljeni pas, pao u vodu. Brian je prvi zaronio, a nedugo prije ulaska u vodu zamolio je suprugu da se čuva. Žena je, međutim, nekoliko trenutaka kasnije odlučila zaroniti u vodu kako bi potražila psa, ali se njoj i Grootu brzo izgubio svaki trag.

Amanda i pas Groot, pronađeni mrtvi kako se grle: riječi su njezina supruga

3 mjeseca nakon njezina nestanka, kada su svi bili praktički sigurni u ženinu smrt, Amanda i njezin pas Groot pronađeni su mrtvi. Žena je, međutim, uspjela pronaći svoju voljenu životinju u ledenim vodama, ali očito tada nije mogla ponovno izroniti iz rijeke. Žrtvina sestra je, naime, otkrila da je Amanda pronađena sa psom Grootom u naručju.

“Po izrazu njezina lica znao sam da će spasiti našeg psa – objasnio je žrtvin suprug -. Rekao sam joj da ne ulazi, kad je bila pod ledom, nestala je. Moja je žena voljela svoje pse gotovo jednako kao i našu djecu, bili su naša obitelj. Nije intervenirala da spasi ‘samo psa’, ali za nju je on bio član obitelji.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here