Home Mozaik ‘Zašto pleše kao moj djed?: Snimka Leonarda DiCaprija kako partija je hit!

‘Zašto pleše kao moj djed?: Snimka Leonarda DiCaprija kako partija je hit!

106
0

Leonardo DiCaprio snimljen je kako pleše na zabavi u jednom klubu u Miamiju, a snimka je postala viralna na TikToku prikupivši 4.5 milijuna pregleda u samo tri dana otkako je objavljena.

Glumac je prve dane nove godine proveo tulumareći u Miamiju, a video u kojem pokazuje svoje plesne pokrete postao je hit na društvenim mrežama.

@livinmiami305 Leonardo DiCaprio just vibing in Miami at Gekko in Brickell 😂 More on IG – livinmiami305 📸: @Rocio Aghemo @Valentine #miami #miamiflorida #miamifl #onlyinmiami #brickell #brickellliving #brickellmiami #leonardodicaprio ♬ original sound – Miami | Miami Beach

“Ne sjećam se ovog dijela iz Titanica”, našalila je jedna tiktokerica, a druga upitala: “Zašto pleše kao moj djed?”. “Ima iste pokrete kao u Vuku s Wall Streeta”, napisao je TikToker, a drugi dodao: “Ovo je presmiješno”. No jedan je stao u njegovu obranu, napisavši: “Tip chilla, pustite ga da živi”.

Podsjetimo, otkako je prekinuo vezu s 23 godine mlađom manekenkom Camilom Morrone, Leonardo uživa u samačkom životu. Nedavno je viđen kako provodi vrijeme s manekenkama Rebeccom Donaldson i Liliom Weddell, a nedavno je na svoj privatni party pozvao i najpoznatiju hrvatsku navijačicu, Ivanu Knoll.

Previous articleAnonymousi poslali novu poruku Vučiću: Hej, Putinova lutko, gdje si? Još sa psima?
Next articleMike Tyson: Najbolje godine mog života bile su one koje sam proveo u zatvoru

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here