Home Sport Armada: ‘Zašto željeti europsko proljeće Dinamu kad više Hrvata igra u Totenhamu...

Armada: ‘Zašto željeti europsko proljeće Dinamu kad više Hrvata igra u Totenhamu – Forza Villareal!’

1498
13

Poluprazna Kantrida i vodstvo Dinama ispuhali su atmosferu na tribinama koja je ionako bila načeta ispadanjem iz Kupa u srijedu. Gledatelji su se u nedostatku bolje igre ‘bijelih zabavljali Zdravkom Mamićem, a Armada je goste počastila transparentom ”Zašto željeti europsko proljeće Dinamu kad više Hrvata igra u Totenhamu – Forza Villareal!”

13 COMMENTS

 1. poruka je rasistička upučena od fašističkih provokatora,
  šta je tu dobro kad vaš stranac namjerno fula penal jer mu je mamnjo platio
  mamić je kriv za sve posebno za lošu igru domaćina
  blagi bože….

 2. evo ja ne navijam za villareal zato što je u dinamu puno stranaca nego zato što mi se dinamo gadi. da li je rasistički očekivati da svi rvati u evropi navijaju za dinamo zato što je rvatski klub?

 3. Fuerza Villareal!!!! jbes tu smrdljivu mamicevsku tvorevinu od dinama. lako u ligi kao hnl gdje svi skupa vrijede kao stara kopacka od Messija. u evropi su ono sto u svarnosti jesu,i dinamo i hajduk su kante za napucavanje. FORZA FIUME !

 4. Kada bi postojalo Svemirsko prvenstvo navijača, Armada bi zasigurno bila među prvih 10 s obzirom na grad iz kojeg dolazi i na odnos uloženo -dobijeno…toliko suza za tako malo sna.
  HNK Rijeka nema snage , a niti volje uzvratiti ljubav Armadi.

 5. Tko kod je 1999. bodrio Rijeku, bio na Kantridi … a onda onda one kobne večeri pogledao HTV i vidio prvog hrvatskog predsjednika kako čestita Dinamu na osvojenom prvenstvu uz poznato :”Ima Boga !” .. taj nikada, ali baš nikada neće moći navijati za “Dinamo” ma gdje igrao . Svaki poraz modrih tek je NAŠA mala utjeha ….

 6. Ajde već ste dosadni sa vračanjem na 1999.Hajde se sjetite koliko je u drugoj sezoni igrača Rijeke prešlo u Dinamo skupa sa trenerom.I opet će vam netko drugi biti kriv ,a istina je da su prvenstvo onda prodali sami igrači da bi se bolje uhljebili. Ja od onda ne navijam za Rijeku!!! Bio sam na toj povijesnoj utakmici!!
  Sada navijam samo za Orijent

 7. Pogledajte šta rade u anšem gradu , policjaci iz Karlovca i Slavonije ili iz koje su već p.m. ,nam govore da uklonimo znakovlje našeg kluba pa di to ima.

  Više ljubavi prema našem gradu i složnosti nebi falilo. : (

  A za Dinamo me boli briga….zna se za koga se navija u Rijeci…

 8. Šta su ti policajci krivi koji su došli na ispomoć.Osiguranje i procjenu rade domaće snage u suradnji sa klubom, a oni samo izvršavaju naređenja.Da ne bi riskirao da bude suspendiran radi nekog transparenta? pa nije lud!!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here